Arama sonuçları: *

1. Kiritoほ

Kasama Dikey GPU Tutacağı Önerisi

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-lian-li-rog-certify-o11dxl-a-atx-mid-tower-kasa-fiyati,1099685295.html Dostlar şu kasaya dikey ekran kartı tutacağı önerisi yapar mısınız 4090 takacağım asus rog o yüzden iyi bir şey önerin en uyumlusunu Fiyat önemli değil
  2. Kiritoほ

H7 Flow Dikey GPU desteği

H7 Flowda Dikey GPU desteği var mı yoksa hangi ürünü almam gerekir takmak için
  3. Kiritoほ

H7 Flow'a Asus Rog Thor 1000w Takabilir miyim

Dostlar soru başlıkta Takabilir miyim?
  4. Kiritoほ

Gamepower Warcry Dikey Ekran Kartı Tutacağı

Dostlar sistem bu şekilde oldu Dikey olarak takmak istiyorum Palit Gamerock modeli var gördüğünüz gibi muazzam gözüküyor ama sanırım dikey ekran kartı girişi yok bu kasanın sizce nasıl takabilirim ne yapmalıyım
  5. Kiritoほ

Kontrolcüyü ARGB'e Bağladım Fakat Kontrol Edemiyorum

Dostlar selam Gamepower Warcry kullanıyorum fanların hepsi aynı renk bir sorun yok kumandasından da kontrol edebiliyorum ama RGB Fusion 2.0'dan kontrol edilmiyor ne yapmalıyım Anakart: B550 Aorus Elite V2
  6. Kiritoほ

Lian Li O11 Dynamic Mini Black PSU Uyumlu mu

Dostlar selam kasa küçük olduğu için emin olamadım https://www.teknobiyotik.com/donanim/psu-guc-kaynagi-power-supply/high-power-super-gd-series-750w-80-gold-smart-fan-full-moduler-guc-kaynagi-hp1-f750gd-f14c.html Şu PSU takılabilir değil mi ona göre sipariş vereceğim
  7. Kiritoほ

Hyte Y60 tarzında 2000TL Civarında Kasa Önerisi

Dostlar dikey ekran kartı takabileceğim aynı hyte y60 gibi bir kasa önerme şansınız var mı?
  8. Kiritoほ

Maksimum 1000TL Kasa Önerisi

Dostlar selam İnno3D 3070Ti iChill 4x - 300mm siteden baktığım kadarıyla 5600 ve Snowman M200 B450m S2H Kullanıyorum 1000TL'e bu parçalar için alabileceğim en iyi kasayı söyleme şansınız var mıdır Neden bu parçaları kullanıyorum diyenler için Dostlar bütçem tamamen sınırlı olduğu için 5600 için...
  9. Kiritoほ

Modüler PSU Anakart kablosu nereye takılacak

PSU: High Power SuperGD+ 750W Dostlar anakart kablosunu nereye takacağım yardımcı olur musunuz
Top Bottom