Arama sonuçları: *

1. BirDexter

650W Psu bu sistem için şimdilik iyi mi?

Merhabalar, bende sharkoon un gold80+ 650w bir psu su var. Daha iyi bir model almak icin para bekliyorum. Bugün de yeni işlemcim gelecek ve sistemim şöyle olacak: Ryzen5 5600x 6800XT F.E. MSI MPG X570 GAMİNG PLUS 2x8 3000Mhz ram 2x240Gb Ssd 1 TB harddisk Şimdilik 650W ile idare edebilir...
  2. BirDexter

Yardım Frisby vs Sharkoon PSU

Bu iki marka dışında bir tercihim olamıyor ne yazık ki... Bunlar hakkında bilgisi olan var mı ve sizce hangisi?
  3. BirDexter

"Ranker" markası nasıldır?

sinerji.gen.tr üzerinden bir sistem toplamak istiyorum ve seçeneklerde sadece şu üç kasa mevcut: Bu markanın performansı hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi rica etsem? Hangisini seçmeliyim (fiyat önemsiz)? Güç kaynağı olarak "Sharkoon 650W Gold Zero 80+ Gold" seçeceğim.
  4. BirDexter

Yardım CoolerMaster MasterBox MB511 650W 80+ RGB Tempered Glass USB 3.0 ATX Mid Tower

Birçok insan bu kasanın içerisindeki PSU'nun [CoolerMasterm 650W MWE+80] hakkında olumsuz yorumlarda bulunmuş... Bilgisi olan var mı acaba? Seçeneklerim arasında bir bu kasa (https://www.sinerji.gen.tr/coolermaster-masterbox-mb511-650w-80-rgb-tempered-glass-usb-30-atx-mid-tower-kasa-pmu418853)...
Top Bottom