Arama sonuçları: *

1. Trifact

Jonsbo D31 kasa için yurtdışından yardımcı olabilecek var mı?

jonsbo d31 mesh screen kasa almak istiyorum ama birtürlü satıcılar TR'ye gönderim sağlamıyor. Dropshippinçilerde 11K gibi faiş fiyat çakıyor. Yurtdışında yardımcı olabilecek biri var mı? Kasa hem asya hem amerika hemde avrupada satıcıları var ama TR'ye gönderen.
  2. Trifact

Eşit Şartlarda Kasa Tercihiniz Siyah Mı Beyaz Mı Olur?

Anket sonrası açıklama; ANKET SONUÇLARI BEYAZ 61 SİYAH 26. Bu anketkin amacı aslında ismini vermek istemediğim bir firmaya Türkiye'deki insanları beyaz kasalara ulaşmak istediği, mümkünse tamamıyle beyaz sistem toplama hayalinde olduklarını ve uygun fiyatlı olduğu takdirde siyaha nazaran daha...
  3. Trifact

Uygun Fiyatlı Beyaz Mesh ARGB Kontrolcülü kasa isteyen?

Ülkemizde malesef beyaz kasa enteresandır pahalı oluyor. uygun fiyatlı kasaya denk gelince kendimde sipariş verdim. 100tl indirip kuponuyla 1170tl'lere geliyor. linki paylaşıyorum 3 adet stok kalmış. beyaz kasa olsun mesh olsun bizim olsun diyenler baksın.
  4. Trifact

Lunatic Vatos kullanan var mı? Kasanın özellikleri şaşırttı.

https://www.hepsiburada.com/vatoz-mesh-panel-4xrgb-fan-full-tower-bilgisayar-kasasi-psu-yok-p-HBCV000007D501 bu kasayı dün youtube'da denk geldim. 1000tl bandına göre, 4 ARGB fan, kontrocü, menteşeli cam panel, mesh yapı, ekran kartı destek aparatı, anakart 14cm backplate soğutucusu var...
  5. Trifact

Beyaz Kasa arayanlar için XPG Valor 1012TL

https://www.gaming.gen.tr/urun/217380/xpg-valor-air-beyaz-mid-tower-gaming-kasa-valorairmt-whcww/ Beyaz kasa arayanlar varsa siteleri gezerken denk geldim. Genelde bizim ülkemizde ne hikmettir bilinmez beyaz kasalar pahalı olur. Paylaşayım dedim. Nasıldır ne yapar kalitesi ne durumda bilmem.
  6. Trifact

High Power Element BR 650W 80+ Bronze kullanan var mı? Nasıldır?

Merhabalar; forumda High Power Element BR 650W 80+ Bronze Siyah ATX Güç Kaynağı (HP1-M650BR-H12S) psu kullanan varmıdır? Kullanıcı varsa artı eksi yaşadığı durum var mı? Tavsiye eder mi? Nasıldır vs vs vs.
  7. Trifact

HIGH POWER'ın Doğruluğunu Teyitleyemediğim 80+ Sertifikası

Arkadaşlar biliyorsunuz ki High Power dünyanın sayılı kaliteli psu üreticilerinden biridir. Hatta ülkemizde FSP ve High Power f/p ürünleri sunmaktadır. Fakat geçenlerde psu araştırırken bir türlü işin içinden çıkamadığım durum oldu. Teknobiyotik'te f/p konusunda baya ideal fiyata sahip ''High...
  8. Trifact

SIFIR FSP Hyper Pro H3-650 650w 80+ Bronze fiyatı kaç olmalı?

Arkadaşlar hazır sistemin içinde 14.11.2022 tarihinde satın aldığım ama hali hazırda başka psu kullandığım için kasadan kullanmadığım FSP Hyper H3-650 PRO 650W 80+ Bronze güç kaynağını kaç tlden satabilirim? Ona göre forumda ikinci el bölümünde belirlediğimiz fiyattan ilan açmayı düşünüyorum...
  9. Trifact

TARTIŞALIM! Türkiye'deki şık sade MATX kasa eksikliği/pahalılığı

Dostlar; Güzel ülkemin firmalarının/distiribitörlerinin garip heyhülâ kasa dayatmasından dolayı herkes dev gibi, gerek duymadığı yada zorunda bırakıldığı eşşşşşşek gibi kasalar almak zorunda kalıyor. Dünyada markalar öyle güzel Matx kasalar yapıyorlar ki biz sadece yalanarak bakmak durumunda...
  10. Trifact

Sharkoon SHP650 V2 ve Xigmatek X-power 650 kullananlar?

Toplayacağım sistem için indirimlerde PSU çözeyim diyorum. Xigmatek X-power 650w veya Sharkoon SHP 650 V2 aktif kullananların yorumlarını almak isterim. Yabancı forumlarda bazı kullanıcılar coil whine veya fan sesi problemi yaşaman kaçınılmaz gibi yorumlarını okumum. Kullananlar varsa kullanıcı...
Top Bottom