Arama sonuçları: *

1. enisberberr

Yardım Kasam Ne Kadar Eder?

Merhabalar sevgili dostlarım. Bilgisayarımı satmak istiyorum ve sadece kasanın ne kadar getireceğini merak ediyorum. Sistem özelliklerim detaylıca şöyledir: Kasa: BITFENIX Nova Mesh SE NSM 150 İşlemci: AMDRYZEN 5 3600 Ekran Kartı: MSI Gaming 1660 Super Anakart: GIGABYTE B450M S2H Ram...
  2. enisberberr

Yardım Kasamı Satmak İstiyorum!? R5 3600 + GTX 1660 Super

Merhabalar sevgili dostlarım, Kayseri'de ikamet ediyorum ve 5 Kasım'da yurtdışına iş dolayısıyla temelli olarak gidiyorum. Kasamı ve tüm ekipmanları satmak istiyorum (Satmak istediğim ekipmanlarımı diğer konularımda görüntüleyebilirsiniz). Evde olmadığım için ve sayılı günlerim kaldığı için...
  3. enisberberr

Yardım Dolap Üzerinden Sattığım Kasa Kırıldı, Mağdurum!!!

Merhabalar sevgili dostlarım, Perşembe günü eski kullandığım kasayı sattım 490₺ ye ve bugün alıcısına ulaştığı gibi iade talebi düştü sistemime... Kargocu abilerden Allah razı olsun Basketbol oynamışlar belli ki top bulamamışlar :) Durum bu şekilde ve ben ortada kaldım... Bu durumda ne yapmam...
  4. enisberberr

Yardım Anakartım alacağım kasa için uyumlu mu?

Merhabalar sevgili dostlarım, Bu kasayı almayı düşünüyorum ama anakartım uyumlu mu bilemedim ve size danışmaya karar verdim... Anakartım ve ekran kartım sığar mı acaba? Anakart imza da yazan Gigabyte B450m S2h
  5. enisberberr

Yardım Max 1500₺ Bütçeye Beyaz Kasa Önerisi

Merhabalar sevgili dostlarım, Güncel olarak kullandığım kasada PWM fan olduğu için hep son hızda dönüyor ve 1-2 aydır kulaklarım şişti. Hep siyah kasa kullandığım için ve ekipmanları farklı renklerde kurmaya başladığım için kasayı da Beyaz almayı planlıyorum... Olmasını istediğim özellikler...
  6. enisberberr

Yardım En Uygun Fiyatlı Full Modüler PSU

Merhabalar sevgili dostlarım, Önümüzdeki günlerde Full Modüler bir PSU almayı düşünüyorum ama güncel fiyatları ve modelleri hiç bilmiyorum... Min 600W olmak üzere birkaç model önerme şansınız var mı? Bütçe tam olarak belli değil fiyatları bilmediğim için ama çok aşırı pahalı olmaması yeterli...
  7. enisberberr

Yardım Kasa Pozisyonunun Hava Sirkülasyonuna Etkisi?

Merhaba sevgili dostlarım, Coğrafya dersinde belkide Fizik dersinde gördüğümüz olayı hatırlatmak istedim ve aklıma böyle bir konu açmak geldi. Bu iki derste ve hayatımızda da farkettiğimiz soğuk havanın alttan girmesi olayı... Bazı arkadaşlarımız kasayı masanın altına koyuyor. Bazılarının...
  8. enisberberr

Yardım XPG Battlecruiser vs Phanteks P500A!

Merhaba sevgili dostlarım, Allah'ın izniyle yakın zamanda elimdeki sistemden kurtulup üzerine biraz daha para ekleyip istediğim sistemi almak istiyorum... Değiştirme amacım hem Grafik Tasarım için hem de oyunları daha rahat oynamak için... Sistemimi kafamda oluşturdum ve şuan tek eksik biraz...
  9. enisberberr

Yardım Elimdeki Sistem Ne Kadara Satılır?

Merhaba sevgili dostlarım, 11 Nisan'dan itibaren kullandığım sistemi yakın bir zamanda upgrade etmek istiyorum... Aklımda iki fikir var; Birincisi sistemdeki parçaları tek tek satmak -ki bu beni baya baya uğraştırır- İkincisi ise kullandığım sistemi tek parça halinde satıp üzerine biraz para...
  10. enisberberr

Yardım XPG Battlecruiser Dengi Kasa Önerisi?

Merhaba sevgili dostlarım, Yakın bir zamanda kullanmakta olduğum Spec Delta RGB'yi üst kısma 360mm radyatör takılabilen bir kasa ile değiştirmeyi düşünüyorum. Birkaç arkadaşın önerisi ile XPG Battlecruiser kasasını almaya karar verdim. Fakat parayı denkleştirmeden daha iyi bir kasa bulabilir...
  11. enisberberr

Yardım 750₺ PSU Önerisi

Merhaba sevgili dostlarım, Elimdeki Corsair Spec Delta RGB kasanın içinden çıkan psu gayet kaliteli fakat kabloları aşırı kalın ve demir tel koruması var kabloda. Buda kabloyu çok kalın kılıyor maalesef. Hatta kablolamakta baya zorlandım ilk defa pc toplayan birisine göre. Şimdi ilk soruma...
  12. enisberberr

Yardım Kasadaki Fan Sesi

Merhaba sevgili dostlarım, Elimde Corsair Spec Delta RGB kasası var ve kasa biraz sesli çalışıyor acaba neden bu kadar sesli çalışıyor ve fan hızlarını nasıl düşürebilirim. Film izlerken biraz rahatsız ediyor açıkçası...
  13. enisberberr

Öneri Bu Tür Kasalar İçin Öneri

Merhaba sevgili dostlarım, Öncelikle Hayırlı Sahurlar, Aklımda bir kasa var ama başka markanın modellerine bakıp karar vermek istiyorum ama nasıl aratacağımı bilmiyorum. Hatta Abdullah abinin kullanmış olduğu kasada bu tip nasıl aratabilirim bu tür kasaları yada önerebileceğiniz bir kasa var...
Geri