Arama sonuçları: *

1. Wh897Xm

Kasa fan önerisi 140mm. Maks 50tl

Kasa fanlarımın neredeyse hepsi bozuldu ben de 500 tl ye kasa almak yerine bir kaç fan almaya karar verdim. Mümkünse ışığı kapanabilen ya da ışıksız bir fan olsun. 50tl maks, 75 olmaz. teşekkürler... Konuyu ilk açtığımda fanlarımı yanlış ölçmüşüm 120mm olarak. Ama bana 140mm gerekiyor. Yine...
  2. Wh897Xm

Uzun Ömürlü Kasa Önerisi (PSU'suz 500TL)

Cahilliğimle beraber pc toplarken frisby PSU ve Kasa almıştım psu dan kurtuldum. Şimdi yeni kasa bakıyorum. Şuanki kasamda fanların 3 ü bozuk(çalışıyorlar ama çalışırken aşırı ses çıkarıyorlar durdurmak zorunda kalıyorum). Fanları uzun ömürlü güzel tasarımlı(aşırı gereksiz RGB li bir şey...
  3. Wh897Xm

120mm Fan önerisi 50TL

Kasamda 3ön+2üst+1egsoz şeklinde 6 fan vardı anca üstteki 2 fan bozuldu. Yaklaşık 7 aydır ses yapıyorlardı bende bir şekilde fanlarla oynayıp sesi gideriyordum ama bugün gerçekten yeni fan almam gerektiğinin farkına vardım. Aslında muhteşem kaliteli ve F/P ürünleri olan frisby fanlarımın...
  4. Wh897Xm

Kapsamdaki Üst 2 fanı nasıl takayım

Ön tarafta cam vardı tamamen çıkardım püfür püfür hava alıyor. 3 önde 2 üstte 1 arkada egzoz olmak üzere 6 fan var. Üstteki 2 fanı egzoz olarak taksam faydası olur mu? Ne kadar olur?
  5. Wh897Xm

GameGaraj Hazır Sistem Psu'ları nasıldır

Gemegarajın sitesinde Gamegaraj 650 w psu var.Bu psu lar nasıl.frisby ler gibi c4 mü?
  6. Wh897Xm

Fandan Ses Geliyor Ne Yapmalıyım

bazenn bilgisayarı ilk açtığımda üstteki fandan czzzzzzzzz gibi bir ses geliyor.bazen fana biraz bastırınca susuyor normal çalışıyor susmazsa kasanın yanını açıp elimle durdurup bırakıyorum susuyor.yeni fan almalımıyım dönme hızında azalma farketmedim diğer fanlarla aynı gibi...
  7. Wh897Xm

Kasanın Yan Camını Açmam Isı Sayesinde ömür uzatırmı

kasanın yan kpağını açsam dışarıdan bir darbeyle zarar görmesi dışında bir riski varmı.(ben zannetmiyorum).ama ömür uzatırmı.
  8. Wh897Xm

Psu değişimi zor bir iş mi?

Kendi başıma uçları benzeterek yapabilirmiyim bir bilgisayarcı lazımmı. Ya da özellikle dikkat etmem gereken bir konu varmı
  9. Wh897Xm

80+ sertifikaları ne kadar önemli

ya da ne işe yarıyor.80+bronz/gold ve benzeri sertifikalar ne kadar önemli.sadece bu sertifikalarla bir psuiyi olabilirmi
  10. Wh897Xm

VS650 PSU iyi midir?

bu almak istediğim psu https://www.hepsiburada.com/corsair-builder-vs650-650w-80-power-supply-cp-9020098-eu-p-BD305034 şuanki psu m https://www.incehesap.com/frisby-fc-9280g-gaming-kasa-fiyati-44632/ oldukça kötü olduğunun farkındayım şimdi nu psuyu düşündüm sistem imzada var 650w gayet...
  11. Wh897Xm

Psu zararları

Tırt psu nun sisteme zararları nelerdir?
  12. Wh897Xm

650W PSU önerisi

psu önerir misiniz? 650W iyi bir şey olsun
Top Bottom