Arama sonuçları: *

1. __ALİ__

Vatan gece indirimleri yeniden gelirmi

[H3 id='MSI+MAG+PANO+M100R+almak+istiyorum+11.11+de+iken.+Sadece+gece+vatanda+kampanya+olmu+onun+haricinde+hi+kampanya+olmad.+Baka+sitelerde+felan+olurmu+1+haftadr+11.11+i+bekliyorum']MSI MAG PANO M100R almak istiyorum 11.11 de iken. Sadece gece vatanda kampanya olmuş onun haricinde hiç kampanya...
  2. __ALİ__

Msi m100r alacağım Nerde bu 11.11 indirimleri

Beyaz kasaya ihtiyacım var. En beğendiğim Msi m100r fakat hiçbir yerde indirime girmedi amazon 1000 tl indirim kupon kampanyasında zaten site çöktü https://amzn.eu/d/0rPyg9T
  3. __ALİ__

Psu dan ses geliyo !

Beyler tam ayırt edemedim ama büyük ihtimalle bu ses psu dan geliyor sebebi nedir ?
  4. __ALİ__

Bana bu fandan lazım nerden bulurum ? (Foto var)

Arkadaşlar powerboost kasamın stok fanından lazım 1 tane nasıl bulurum veya elinde olan varmı ? (Özellikle bu fanı istememin nedeni 50 den fazla mod var)
  5. __ALİ__

Kasamın içindeki boşluğa koymak için eşya önerisi

Kasamda güç kaynağı üstte olduğu için altta çok boşluk kalıyor oraya ışıklı figür,eşya gibi bir şey arıyorum öneriniz varmı ?
  6. __ALİ__

Kasadan bu parça çıktı nedir?

Hazır sistem aldım bu plastik parça çıktı nedir
  7. __ALİ__

Bilgisayar kapatma ile ilgili sorum var

yeni bilgisayar aldım bu konu hakkında bilgim yok bilgisayarı ve monitörü kapattım fakat fareme halen güç gidiyor ve kasadan halen ses geliyor böylemi olması gerekiyor? Veya kapatmam gereken başka bir şey varmı
Geri