Arama sonuçları: *

1. F

Sistemim Ne kadar eder

Ekran Kartı = Asus Tuf GeForce RTX 3060 TI 8 GB GDDR6X İşlemci = Amd Ryzen 5 5600X 6 Core 12 Thread Anakart = Asus Prime A520M-A 4800Mhz (OC) DDR4 Ram = ADATA XPG Spectrix D41 TUF RGB 16 (8x2) DDR4 3200 MHz CL16 Ram SSD = WD SN570 500GB Blue GEN3X4 M.2 SSD 3500MB Okuma / 2300MB Yazma Kasa +...
  2. F

Otomatik voltaj regülatörü önerisi

fps yüksek olmasına rağmen oyunlarım akıcı değil kasma hissiyatı var bende elektirik tesisatında problem olduğunu düşünüyorum bazıları bu şekilde çözmüş hangisini almalıyım regülatörü
  3. F

R7 5800X3D RTX 3090 1080p de darboğaz yaparmı

Yaparmı
  4. F

oyun ayarlarımı yaptım ekran kartı kullanımı %8 işlemci %20-30 normalmi

ayarları eski halnie getiriyimmi normalmi?
  5. F

Kasamın fanını turbo yaptım sizce zararı varmıdır?

burdan tam hızı seçtim fanlar çok ses çıkartıyo ama razıyım sizce zararı varmıdır? hangisi daha iiyi
  6. F

Win 11 den 10 a format

Windows 11 den 10 usbsiz cvd siz format atılırmı?
  7. F

windows 11 den nasıl 10 a format atabilirim

bilgisayardan pek anlamıyorum ona göre yardımcı olursanız iyi olur teşekkürler
  8. F

windows 11 den nasıl 10 a geçilir

gaming genden pc aldım freedosla geldi kuzenim usb ile win 11 kurdu ama 10 a geçmek istiyorum tpm 2.0 hataları alıyorum valoda 10 a nasıl geçicem format işlerinden pek anlamıyorum ama link atabilirsiniz adamın gösterdiklerini yapabilrim
  9. F

Coil whine hangi parçamda var

Kasamda yük altında cızırtı sesi geliyo furmark testide yaptım gene geliyo vsync sabitleyince kesiliyo ama yük altında ekran kartının fanlarını durdurdum ve işlemci soğutucusu ve fanlarıda durdurdum herşeyi durdurdum ama cızırtı geliyo yine PSU damı var acaba
  10. F

biosdan kafa fanını nasıl turbo yaparım

biosdan hiç anlamıyorum nasıl turbo fanı açarım neler yapmam lazım
  11. F

Kasamda cızırtı sesi var

Dün gaming genden pcm geldi kurdum ama kasadan cızırtı bir ses geliyor ne olabilir CS goya girince bayada artıyo bi kesiliyo bi hızlanıyor
  12. F

Valorant Van9001 ve TPM 2.0 VERSİON HATASI

Yeni pc aldım kurdum ama valorantta bu hata ile karşılaşıyorum Windows 11 im var çözümü nedir
  13. F

Bu hata nedir valorantta

Nedir bu
Top Bottom