Arama sonuçları: *

1. Emektar PC

Msi mag forge kasa kullananlar bakabilir mi?

Msi mag forge 101m kasam var. Arkada rgb kontrolcüsü var. fanların 2 kablosu var birisi kontrolcüye takılı diğeri boşta 4 pinlik kablo. Kontrolcü sata kablosuyla güç alıyor. Şimdi sadece satayı bağlasam anakarta fanlar hem çalışır hem rgb yanar değil mi? Boşta olan o 4 pinli kablolar anakarta...
  2. Emektar PC

Msi mag forge 101M RGB Kontrolcüsü

arkadaşlar kasam bu anakartım da ud x570 ve anakartımda tek rgb portu var. şimdi hava soğutucu olarak cooler master masterair Ma410p aldım. sorum şu şekilde; kasamın arkasında 6lı rgb kontrolcüsü var. hava soğutucunun rgb kablosunu buraya bağlasam kontrol edebilirim değilmi rgb çoğaltıcısı...
  3. Emektar PC

Psu Güç kablosu yardım(amerikan priz)

Xpg core reactor 750w gold full modüler psu aldım. İçinden orjinal amerikan priz güç kablosu çıktı. Bunu dönüştürücü ile kullansam voltaj konusunda filan sıkıntı yaratırmı. Sonra sisteme zarar vermeyelim. Bilrn arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi?
  4. Emektar PC

Tam Modüler Psu Önerisi

tam modüler psu arıyorum 650w 700w yada 750w hepsi olabilir. kaliteli bilindik markalardan ne alabilirim. aklımda xpg core reactor 750w gold tam modüler var bunun dışında seasonic 750w bronze tam modüler var...
Geri