Arama sonuçları: *

1. MelihSak

Yardım Beyaz sistem topluyorum güç kablolarını beyaz istiyorum.

Kasa daki siyah kabloları beyazla değişmek istiyorum ancak bendeki psu'nun kabloları yerine sorun çıkarmayacak uzun ömürlü beyaz kablo arıyorum ışıklı olması tercihen ön planda ancak yoksa da sağlık olsun ne alabilirim tavsiyelerinizi bekliyorum. psu: Asus Rog Thor 850w siyah
  2. MelihSak

Yardım Beyaz sistem topluyorum üst bölüm için 3 adet beyaz fan tavsiyesi lazım.

Arkadaşlar beyaz sistem topluyorum üst bölüme 3 adet anakartımla argb özelliğiyle senkronize çalışacak 3 lü fan arıyorum anakart uygulamasından renklerine ayar verdiğimde senkronize şekilde ayarlanmasını istiyorum egzoz görevi görmesini istiyorum. Not: kasam coolermaster masterbox td500v2...
  3. MelihSak

Yardım 5.000 tl ye PSU tavsiyesi lazım.

Arkadaşlar psu için Max 5.000 tl bütçem var böyle bir psu buldum düzgün bir marka denebilir high power’a ama marka’nın tepe modelleri övülüyor daha çok bana kaliteli en az 750w psu gerekiyor tavsiyelere ihtiyacım var
  4. MelihSak

Yardım Kasa’nın üst bölümüne 360mm uygun kasa tavsiyesi lazım.

Arkadaşlar bu anakarta uygun kasa almayı düşünüyorum ve bu 2 işlemciden birisini kullanacağım sanırım 7800x3d kullanıcam ve bu işlemci biraz ısınıyor benim de yapmak istediğim kasa uzun vade de upgradelene bilir olmasını istiyorum bu yüzden üst bölümde 360mm sıvı soğutucu radyatörü desteği veren...
  5. MelihSak

Yardım 5k bütçe kasa önerisi

Merhaba parça parça sistem toplucam zamanla bir kaç ay sürer param olunca parça alıcam ve kenara koyucam sistem oluşana kadar birbiriyle uyumlu parçalar almak istiyorum ilk nereden başlamalıyım diye düşünürken kasa olsun bari dedim 5k bütçem var önereceğiniz kasa modeller var mı?
Geri