Arama sonuçları: *

1. Demirr34_

Çözüldü✓ Fan değişimi sonrası görüntü gelmiyor

Ya arkadaşlar geçen seferde başıma gelmişti nasıl düzeldi bilmiyorum ama sadece kasanın fanlarını değiştirdim klavye mouse a ışık gelmiyor ekrana da görüntü gelmiyor ne yapabilirim .
  2. Demirr34_

Yardım Lütfen seri yardım fanı yüzü ne tarafta olmalı

Beyler kasa fanı değiştiriyorum fanların öndekileri ve arkadakilerin yönleri nasıl olmalı Öndeki üç fan böyle egzoz fanı böyle mi olmalı ?
  3. Demirr34_

4 / 3 lü kasa fanı kontrolcülü

Arkadaşlar kasanın komple fanlarını değiştireceğim 3 ön 1 arkada olmak üzere 4 tane fanım var 3 +1 tane alırım ya da dirket 4 lü önerebileceğiniz fan var mı fan kontrolcüsü olursa güzel olur Bütçe = 500
  4. Demirr34_

egzoz fanım bozuldu bende iptal ettim

arkadaşlar egzoz fanım bozuldu yenisini sipariş ettim gelene kadar egzoz fanımı iptal ettim şu an sadece sıvı soğutucum ve öndeki 2 fanım çalışıyor bir sorun yaşar mıyım sizce lol falan oynuıyorum 50 dereceyi geçmiyor.
  5. Demirr34_

Sistemim için kasa tavsiyesi

Selam arkadaşlar; Sistemim şu şekildedir. Sistemim için kasa tavisyesi arıyorum ve düzenli montajlamak için ne yapmam gerekiyor veya nereye götürsem kabloları düzgün bir şekilde nizami bir şekilde yapar ? RYZEN 5 5600x / MSI RTX 3070 Z TRİO / ASUS B 450M DRAGON 4400 MHz / GSKILL RİPJAWS V...
  6. Demirr34_

Kasa egzoz fan ses çıkartıyor dönmüyor

Arkadaşlar selam dün bir şey yoktu. Bu gün arka egzoz fanı dönmemeye başladı bunu nasıl düzeltebilirim . İlk başta dönüyor sonra zamanla duruyor ve ses çıkartıyor acaba fan mı değiştirmem lazım
  7. Demirr34_

Yardım Power kablosunu kaybettim yenisi lazım

Arkadaşlar bilgisayarıma 3070 ekran kartı aldım monitör ve işlemci aldım bu gün toplarken PC yi güç kutumun kablosunu kaybettiğimi fark ettim hangi power kablosunu almalıyım ? 650 w güç kutum
  8. Demirr34_

Corsair CX Series CX750F RGB kaça satmalıyım

Elimde hiç kullanmadığım Corsair CX Series CX750F RGB Psu bulunmakta bunun en düşük fiyatı ekte ne kadarsa gider ?
  9. Demirr34_

Sistem için en iyi kasa önerisi

Merhabalar arkadaşlar sistemimim için güzel bir Kasa önerisi yapar mısınız ? AMD Ryzen 5 5600 ASUS B 450M DRAGON 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX Anakart GSKILL 8G B Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram 2X. TOSHIBA O CZ 480GB TR200 SATA 3.0 2.5" SSD (555MB Okuma /...
Top Bottom