Arama sonuçları: *

1. flitttermice

Ryzen 5 7500f ve rx 6900xt kaç w psu ister?

Arkadaşlar sistemimi updatelemeyi düşünüyorum rx 6900xt almayı düşünüyorum f/p açısından çok mantıklı 80 bronz corsair Cv650w güç kaynağım var yetermi bilemedim açıkçası fabrika verilerine göre yetmez lakin işlemci 7500f olucak çok güç tüketen bir işlemci değil açıkçası.
  2. flitttermice

Phanteks p360a alınır mı?

Arkadaşlar 4 yıldır falan corsair spec delta rgb kullanıyorum phanteks p360a ya geçiş yapmayı düşünüyorum kullanan var mı aranızda nasıl bir kasadır ayriyeten üzerinde bulunan bir tuş ile drgb dan renkleri değişiyor mu sormamın sebebi şu anakartım argb veya rgb desteklemiyor corsair de rgb...
  3. flitttermice

Bitfenix Nova Mesh NSE-300 Argb modu kasadan ayarlanıyor mu?

Arkadaşlar bu kasayı almayı düşünüyorum anakartımda argb girişi yok reset tuşu ile vb ayarlanıyormu acaba kasadan direkmen kulanan var mı?
  4. flitttermice

aerocool project 7 kasayı nerden bulabilirim.

Zamanımda çok beğendiğim bir kasaydı bitiyordum bu kasaya ikinci el olarak hiç bir yerde yok bir tane buldum onunda paneli yok acaba çevrenizde satmayı düşünen var mı yada direk kullanıcsı olupta satmayı düşünen var mı temizini?
  5. flitttermice

Corsair spec delta 3x dark mavi fan ve corsair fan kaç para eder?

Arkadaşlar kasa almayı düşünüyorum yeni eski kasayı kaç paraya satabilirim başlıkta olduğu gibi rgb fanları yok kasa Corsair spec delta 3x mavi ışıklı Dark fan var ve 1x Corsair fan var düz siyah egzos fanı kaç para eder psu’suz.
Top Bottom