Arama sonuçları: *

1. A

UPS gerekiyor ve bu konulardan anlamiyorum

Merhabalar millet umarım gününüz güzel geçiyordur bana başlıktaki gibi UPS gerekiyor psum 750w Gold sertifika ben UPS 3 şey baglicam 1 monitör 2 PC 3 modem de pek zorunlu değil olursa sevinirim psum 750w Gold sertifika demiştim monitör kaç watt çekiyor bilmiyorum ama modeli su gamebooster 2417ff...
  2. A

Ups önerebilir misiniz?

farkindayim konu dışı açtım aradimda bulamadim neyse benim pcm psu 750 watt maximum 4 k verebilirkm ups önerebilir misiniz? sistemi guvenlice kapatayim yeter
  3. A

Arkadaslar ard arda 2 kere elektrikler kesildi

pcye bir sey olurmu sizce ard arda
  4. A

Yardım Elektrik gittiginde pcde sorun oldugunu nasil anlariz

arkadaslar suan elektrik gitti masaüstü pc ile arkadasla cs oynuyorduk ve gitti sizce bir sey olmusmudur eğer olduysa nasil anlarim
  5. A

Pc yi kapattiktan sonra psudan kapatmak

basliktaki gibi ilk pc kapatıyorum sonra fisini cekil psunun tusundan da kapatıyorum sizce iyi yapiyorum gereksiz mi yapiyorum sizce ne yapmam gerek
  6. A

Yardım Psu Kablosu ve kasa kablolari gizleme sorunu

arkadaslar kablolama sistemini yaptim kablolari gizledim arka kapagina kapatirken cok zorlandim vidaladim ama vidayi soktum an hemen aciliyor yani sıkışık olmus ve baski var sizce kablolara bozulurmu yada sıkıntı çıkarır mı
  7. A

Thermaltake toughpower gf hakkinda sorum var

Arkadaşlar selam thermaltake toughpower gf 750w 80+ gold aldimda a620m-e ve 7500f var ve 4060 ti sizce uyumlumudur yada uzun sure kullanmada sorun cikarirmi
  8. A

Max 1.5 ay az bilinmeyen psu kullandım sorun olur mu

Baslıktaki gibi sizce bir şey olmuş mudur
  9. A

Atl 2000w psum var sizce bir sey var mıdır

bende bundan var psu olarak adını sanını duymadım etmedim basıma bir sey gelirmi not : pc 2 kere coktu oyunarda 6 kere atmıstır ve 1080p 4060ti fh5 custom her sey acık full+ full 100fps bu normalmi (msi after burner acık mı hatırlamıyorum msı afterburner fps dusuryor diye soylentiler var...
  10. A

Power supply hakkımda sorum var

başlıktaki gibi bende bundan var markasını hiç duymadım pcyi 24 haziranda aldım max 20 kere acmısımdır pcyi maxda 1 ay oynamısımdır power supplyden korkuyorum sistem bileşenlerine zarar verirmi cunki adı sanını hiç duymadım sizce zarar vermişmidir bu 1 ay boyunca sistem 2 kere coktu ekran...
  11. A

Yardım PC soğutucam derken zarar vermismiyimdir

Herkese selam pcm kapalı iken vantilatör koydum bildiğin içine giriyor hava mesh değil arka kısımdan devirdim vantilatör koydum 3.5 saat kaldı sizce bir şey olur mu
Geri