Arama sonuçları: *

1. L

FC 8890G kasa psu'ya furmark testi zarar verir mi?

Kasa çok olumsuz yoruma maruz kalırken maalesef benim psu da kasa psu'su ve değişmeyi düşünüyorum ama ben herhangi bir ısınma problemi yaşamadığımdan dolayı bi test yapmak istiyorum bazıları yapma o psu dayanmaz zarar görür diyor yapmalı mıyım?
  2. L

Kasadaki fanlardan biri kapanmıyor

Renk değişme komutuna da uymuyor kapatınca da kapanmıyor tüm renklere kendi kendine dönüşüyor. Kasa modelim frisby fc 8890g evet biliyorum kötü kasa değişmeyi düşünüyorum ama şimdiye dek ısınma problemi yapmadı alalı 3 ay oldu fanları aldığım günden beri açarak kullanıyorum bundan dolayı mı oldu...
  3. L

Hazır sistem aldım frisby psu sorun çıkarır mı

Merhaba Vatandan Rx6600 i3 12100f bir hazır kasa aldım fakat kasa kalmadığı için powerboost yerine frisby üzerine dizmek zorunda kaldılar haliyle kasa da psu da frisby oldu. Bazı yerlerde patlayacak kadar kötü vb. denilmiş ben oynarken 50 55 derece alıyorum maksimum 2 ay oluyor kasayı alalı...
  4. L

Frisby fc 8890G kasa kullanıyorum sorun yaşar mıyım

Rx6600 i3 12100F 16gb ram kullanıyorum herkes ısınma ve aşırı sesli çalışma yapar diyor. oyun oynarken (witcher 3 ultra- Cs Go Ultra vb.) şimdiye kadar 60'ı geçtiğini hatırlamıyorum arkadan da işlemler açık oluyor ama yine de ısınması iyi gibi geldi fakat bazı arkadaşlar kesinlikle önermiyor...
Geri