Arama sonuçları: *

1. NikoBellic

Sahibinden param güvende ürün satabilirmiyim?

Merhaba arkadaşlar bir psu satacam 16 yaşındayım param güvende ile verecem sorun çıkmaz değil mi IBAN olarak papara hesabımı kullandım ürün satabilirim değilmi ve para paraya gider mi bildiğiniz gibi paparanın kendi ibanı var
  2. NikoBellic

Sıfır psu önerisi? RX 580 İCİN

Elimdeki coolermaster 500w psu(360)w PSU satmak zorunda kaldım çünkü RX 580'inimi besleyemiyordu Max şöyle 800 900 civarı psu önerir misiniz?? Sıfır bulsam çok iyi olur
  3. NikoBellic

Hangi psu almalıyım?

Psu fiyatları bir hayli fazla RX 580 8 GB kart var bir önceki konumda arkadaşlar sağolsun sorunun psu'dan kaynaklı olduğunu söylediler ve bizzat occt programını indirip denedim ve sistem kapandı ve psu'mu sattım çok fazla para yıkmak istemiyorum şahsen bir iki ilan buldum bir tane coolermaster...
  4. NikoBellic

Dark GT Pro Kasa nasıldır

Nasıl bir kasa teknobiyotikte satılıyor alınır mı
  5. NikoBellic

1200 TL KASA ÖNERİSİ

Max 1200 TL önerebileceğiniz en iyi kasa nedir?
  6. NikoBellic

8 pin mi 6+2 pin mi alınmalı

Merhaba RX 580 8 GB ekran kartı var 8 pinlik güç çıkışı var benim psu 6 pin ve olmuyor 6+2 pin mi yoksa direkt 8 pin dönüştürücü mü almalıyım?
  7. NikoBellic

Psu taktıktan sonra pc açılmadı?

Coolermaster 500 w 24 pin bir psu aldım 24 pini taktım diğer kablolar nedir anakartımda yuvası yok o yüzden mi çalışmıyor
  8. NikoBellic

Hangi powersupply almalıyım

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-500w-psu-cooler-master-1117627090/detay Coolermaster https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-high-power-600w-psu-1109719770/detay Highpower İkisi arasında 150 TL fark var...
  9. NikoBellic

PowerSupply Kaç Watt?

Biraz bulanık çıkmış öyle çekebildim
  10. NikoBellic

Çevremde 180 TL ye 600 w psu buldum?

Sizce fiyat uygun mu kârdamıyım 180 TL alınır mı bir elektrikcide var
  11. NikoBellic

250 TL 300 w Sıfır Psu mu 250 TL 400 w ikinci el psu mu?

Evet dediğim gibi hangisi
  12. NikoBellic

Q8400 HD5770 için Psu önerisi?

Merhaba elimde 230 w psu var sizce yeterli mi yoksa kaç w almalıyım?
Top Bottom