Arama sonuçları: *

1. theGladyator01

Thermaltake Kasamın Önünü Açamıyorum

Merheba Forumdaki arkadaşlar. Öncelikle ben Thermaltake S200TG kasayı 1-1.5 yıldır kullanıyorum fakat yakın zamanda fanım traktör motoruna dönüştü. O yüzden Vektron u arayıp servis talebinde bulundum. Abi bana kod verdi fanı g9nder biz bakalım dedi fakat fanı sökmem için kasanın ön panelini...
  2. theGladyator01

Fanıma Bişey Çarpıyor

Thermaltake S200TG kasamın öndeki orta fanından bir ses geliyor. Kablolar fanın arkasından geçiyor o yüzden fanların kabloya değmesi mümkün değil. Yanlara çarpıyor dicem baktım yanlarla da boşluğu var. Galiba ortasındaki bilyadan fakat ben nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Bu konuda yardımcı...
  3. theGladyator01

Thermaltake Argb değiştirme

Hocalarım merhabalar öncelikle . Thermaltake S200TG kasamın rgb leri 5-6 aydır aynı şekilde yanıyor değiştiremiyorum . R tuşu resette fakat ben resette kalmasını istiyorum . Kontrolcüye bağlamam gerekiyormuş kontrolcüde boş yer yok . Anakart Gigabayte B650 M K . Acaba anakart yazılımı üzerinden...
  4. theGladyator01

Çözüldü✓ 650W Thermaltake PSU 4060 ı beslermi ?

Sistem toplamayı düşünüyorum thermaltake s200 650 w kasa düşündüm 4060 ı beslermi , ileride bir sıkıntı yaşar mıyım ?
Geri