Arama sonuçları: *

1. K.R.A.T.O.S

Yardım Pc her actigimda kasa fanları fullde çalışıyor

Zoko king kasam var kumandası vb aslında kötü bir kasa değil ama her açıldığında full devirde donuyir 3 mod var Full Orta Kapalı Bunu pc her sctigimda ortada çalışması için ne yapmalıyım
  2. K.R.A.T.O.S

Yardım Tekrarlayan psu traktör sesi

Psuyu 6 ay önce yağladım geçti şimdi enran kartimi satıyorum test için last kf us 2 girdim ancak psu yine başladı traktör sesine bunu nasıl çözeriz ve bu durum ne olabilir
  3. K.R.A.T.O.S

Yardım Pc kasam açılışta fanları full devirde açılıyor (sadece kasa)

ZOKO king kasa aldım kasanın görüntüsü muazzam ve şuan için memnunum ancak bir sorun var kasanın kumandası mevcut bu kuandayla fan hızı ayarlanabilyior ancak her açılışta fanlar full devirde dönüyor buda fazla ses yapıyor ve kumandadan 1 tık azaltıyorum ancak sürekli aynı döngüyü yapmaktan...
  4. K.R.A.T.O.S

Öneri Akvaryum Kasa Önerisi

Şimdi olmasada ilerde Kasamı ve psu mu değiştireceğim full beyaz set düşünüyorum 3 fanlı bi model tavsiye ederseniz sevinirim bende 2 fanlı version mevcut
  5. K.R.A.T.O.S

Sadece gtada psu sorunu

Arkadaşlar geçen konu açmıştım psu traktör sesi sorunu diye occt de stres testi yaptığımda 1 dakikada o ses oluyordu yağladım ve ses gitti okadar gow rag ghost of tshusima girdim sorun yoktu gta da cpu %33 gpu 99 kullanımda buralarda sorun yok ama cızırtı sesi geliyor kasadan nereden olduğunu...
  6. K.R.A.T.O.S

Psu Traktör Sesi Ve Sorun nedir

Psuda 4 gündür bi ses var en başta olduğunda söktüm ve tam sıkılmadığını gördüm sıktım vidaları sorun yoktu dün yine o sesi yaptı ve pc yi kapa5ttım geri açtığımda o ses yoktu occt ile test yaptım 1dk sonra yine o ses oldu Pcyi aldığım kişiye yazdım yağlanması gerek fanın dedi ama belirli bi...
Geri