Arama sonuçları: *

1. C

2000 tl psu önerisii

selmalar r3 1200 rx 570 sistem için psu arıyoruz bütçe max 2 bin ilerde bu kasaya upgrada yapılmaycak belki işlemci değişişilir önerileriniz bekliyorum
  2. C

Kasa ve psu önerisii

selamlar arada psudan sesler geliyor bende garantiyle uğraşmak yerine değişmeye karar verdim biftenix mg953 750 w lık kasanın psu bütçem 4000 kasada alacağım ama oayrı bütçede dragosun beyaz kasasını ve 3 4 e e psu alsam yeterli olurmu yoksa pcyı böyle kullanayımmı konusuda şu açtıgım konu...
  3. C

Bilgisayardan gelen sesler normalmi

selamlar bilgisayarda bazen böyle sesler gelıyor ama nereden geldıgnı anlamıyorum 3. video olan minecrafdakı yanı oyuna girince geliyor alt taba geçince gelmiyor diğerleri bazen geliyor boşta bile hangi parçada sorun var anlamadım nasıl bulabilirim kasa bitfenix mg953 750 watt 5 deki videoda...
  4. C

4060 tii psu önerisi

selamlar arkadaşım psusu yanmış fazla uçuk olmyacak şekilde psu arıyoruz sistem özeliklier 4060 ti ve 5600 x var 750 watt istiyor
  5. C

NZXT H510 kasa işlemci fan öneri

Merhaba arkdaş şu siteden şu kasayı aldı ghost oyun bilgisayarı – GeForce RTX 4060 Ti PcKolik Bize şimdi bir tane işlemci sogutucusu lazım sisteme cıkmıyor muhtemlen kasasıda şu. NZXT H510 mid Tower bun auygun takabılecıgım işlemci fanı önerebilir misiniz sıvıda olur kule tipide olur hangisi...
Geri