Arama sonuçları: *

1. K

Yardım NZXT H5 Flow vs Corsair 4000D

Arkadaşlar yabancı Reddit sayfalarına baktım, Türkçe İngilizce tüm incelemelere baktım ve kafam çok karıştı. Çünkü bir sayfa NZXT seçerken diğer sayfa Corsair seçiyor. Herkes birbirinin tersini söylüyor. Son çare konu açmak aklıma geldi. Çok sıcak bir yerde yaşıyorum bundan dolayı kasanın her...
  2. K

PC kasası öneriniz var mıdır dostlar?

Herkese merhaba, arkadaşlar. Değerli bilginize çok ihtiyacım var. M-ATX bir anakart için ŞIK bir kasa arıyorum. Bu kasada RTX 3060 Ti ekran kartı ve SE 224 XT soğutucu kullanacağımdan bu bileşenlerin rahatlıkla sığabileceği bir kasa gerekiyor. Çok sıcak bir yerde yaşadığımdan, kasanının hava...
  3. K

En ucuz 4 RGB fana sahip, mech ve hava akışı düzgün bir kasa önerir misiniz ?

Anakart: TUF GAMING B550M-PLUS (WI-FI) İşlemci: AMD Ryzen 5 5600 İşlemci Soğutucusu: ID-COOLING SE-224-XT Ekran Kartı: PNY GeForce RTX 3060 12GB XLR8 Gaming REVEL EPIC-X RGB Dual Fan Edition Bellek: Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz DDR4 CL16 Depolama: Kingston KC3000 1TB M.2...
  4. K

Yardım 3 Psu Dan Hangisi Uzun Ömürlüdür ?

Yurtdışından getirteceğim için ne yazık ki garanti kapsamında sıkıntılar yaşayacağım bundan dolayı uzun ömürlük bir psu istiyorum. Bütçe önemli değil, En uzun süre yanık kokusu gelmeden hizmet verecek psu hangisidir ? A) Corsair RM750X 80+ Gold 750w B) XPG Core Reactor 80+ Gold 750w C)...
  5. K

XPG vs GF1 vs CORSAİR hangisi daha iyi ?

Selamlar. 3 psu içerisinden hangisi en SAĞLAM en İYİ ve fiyat performans olanıdır sizce ? Korkum 18 ay sonra yanık kokusu gelmesi ve bileşenlerimin zarar görmesi.. A) Corsair RM750X 80+ Gold 750w B) XPG Core Reactor 80+ Gold 750w C) Thermaltake Toughpower GF1 80+ Gold 750w Fiyatları...
  6. K

Yardım GF1 psu mu - GPX psu mu ?

Merhaba arkadaşlar. Asıl sorum aslında verdiğim güç kaynaklarından hangisinin sistemimin ihtiyaç duyduğu kablo girişlerine sahip olduğudur. Cevaplarsanız sevinirim. Eğer ikisi de sistemimin istediği power girişlerine sahipse gf 1 alacağım. 1. PSU : Thermaltake Toughpower GF1 2. PSU : XPG Core...
  7. K

Yardım XPG Core Reactor 750W alınır mı?

Sizce bir gün yanık kokusu gelip bileşenlerimin zarar gördüğü bir gün yaşar mıyım bu psu ile ? İçim rahat bir şekilde alabilir miyim ? Öneriyor musunuz ?
Geri