Arama sonuçları: *

1. ardaakahs

Çözüldü✓ Zedelenmiş kablo sıkıntı çıkarırmı?

Resimdeki kablo kasanın paneline ait power Jak vesayre ekran kartının fanının çarpması sonucunda bu şekilde zedelendi kabloyu değiştirmek istedik fakat komple kasayı değiştirmem gerekiyormuş veya yeni panel almak gerekiyor kapsama uygun panel bulamadım sorun çıkarırmı?
  2. ardaakahs

Kulaklığı kasaya takınca cızırtı?

Nedeni nedir kasa 0 1st tribolite t3 çoğu kasada olan birşeymiş bazı konularda öyle yazmakta
  3. ardaakahs

Kasa ve psu garantisi varmıdır?

PcKolik üzerinden alınan psulu kasalarda garanti varmıdır baktığım kadarıyla hiçbir kasada garanti yazısı görmedim
  4. ardaakahs

Öneri Pleksi cam kaç mm olmalı?

Sabah kasayı temizleyim derken camı tam çıkardım birden patladı :D (ikinci yaşayışım) camın temizliği ile uğraşmak istemiyorum pleksi kestircem fakat kaça kaç kestircem bilemiyorum yardımcı olurmusunuz kasa: GameBooster GB-G3309B
  5. ardaakahs

Yardım Bu nerenin vidasıdır?

Kasanın içinde buldum bu küçük vidalar ekran kartında oluyor diye biliyorum ama baktım kadarıyla ekran kartından düşmemiş başka nerenin olabilir
  6. ardaakahs

Temperli cam kenarı kırıldı

İşaretlediğim yerlerde küçük kırılmalar var acaba camın geri kalanını kırarmı riski varmı
  7. ardaakahs

Psu içindeki siyah nokta?

psu içinde öyle bir siyah nokta var ben silikon diye düşündüm acaba nedir?
  8. ardaakahs

Psudan gelen ses sorunu.

Psudan ses geliyor zzzz gibi rastgele zaman döngüsüyle oluyor mesela 5 saniye oluyor sonra olmuyor fakat 2 saniye sonra geri başlıyor nedeni nedir?
  9. ardaakahs

Bu kasaya bu psu yetermi?

https://www.itopya.com/vivien-deepamd-ryzen-5-5500gigabyte-radeon-rx-6600-eagle-8gb16gb-ddr4500gb-gen3x4-m2-ssdgaming_h22988 Merhaba bu kasayı satın aldım fakat içindeki psu gamebooster 550w+ bu kasaya yeterli bir watt değerimi? ve tabii ki gamebooster c4 alternatifi olarak geçiyor sizce ne kadara...
Top Bottom