Arama sonuçları: *

1. casrow

Çözüldü✓ 2 bin tllik Sessiz 650w Sessiz Fanlı Psu Önerisi

Merhaba arkadaşlar lütfen bana rica ediyorum 650w fanı sessiz çalışan bir psu önermenizi istiyorum. Elimdeki psu çok gürültülü gece pc açık bırakıyorum bazı işlerimden dolayı oda da inanılmaz bir ses oluyor klima üfler gibi. yük altında olsun olmasın o ses var. Fanı sabit aynı hızda dönüyor...
  2. casrow

Çözüldü✓ 3 bin tl full mesh kasa önerisi

merhalar arkadaşlar kardeşime sistem topluyoruz. ekran kartı olarak asus tuf gaming rx 6700 xt aldık. malum kart biraz büyük onun için güzel bir kasa almayı planıyoruz. marka olarak deepcool düşünüyoruz ama hangi modeli çok iyi bilmiyoruz. argb fanlara sahip güzel geniş markadan tavsiye...
  3. casrow

Yardım 🙋 2500tlye kasa önerisi🔥🐉

Merhabalar arkadaşlar 2500tlye sıvı soğutucu sıgacak 3 fanli ekran kartı sıcak ve fanları argb olan kasa tavsiyesi istiyorum. 1703063464 @HacıSOFU
  4. casrow

Yardım COOLER MASTER G800 alınır mı

Selamün aleyküm arkadaşlar bu PSU alınır mı yardımcı olursanız çok sevinirim 🙏 @$ilent bu alınır mı üstad
  5. casrow

Yardım RX 6700 xt ixin PSU ÖNERİSİ

Selamün aleyküm arkadaşlar powercoolor Red Devil RX 6700xt aldım bu kart için sağlam bir PSU tavsiyesi istiyorum. İleriye dönük olsun. Çok teşekkür ederim 🙏
  6. casrow

Yardım 2 Bin TL PSU Önerisi

Merhabalar arkadaşlar bütçem 2 bin TL ileriye dönük PSU önerisi istiyorum. Kaliteli sessiz çalışması önceliğimdir. Saçma sapan markalar lütfen önermeyi. Teşekkür ederim 🙏😊 1701157270 @HacıSOFU
  7. casrow

Yardım Deepcool fan kontrol etmek

Beyler bu resimdeki fanlari kontrol edebilir miyim ANAKART üzerinde sys_fan 1 ve sys_fan 2 slotu var hepsini birleştirip 1 tane slota mı takayım yoksa 4 fanı 2 ye bölüp 2 ayrı slota mı takayım?
  8. casrow

Yardım Kasa için 12 cm fan önerisi

Selamün aleyküm arkadaşlar. Benim deepcool cc560 kasam var yeni aldım. Fanları aşırı gürültülü ve hızlı çalışıyor anakart üzerine takili 3 pin girişli. Sys fan kısmına taktım. Ne biostan kontrol edebildim ne de MSI after ile. Ne yaptımsa olmadı. En son bir arkadaş fanları değiş dedi. Bana bu...
  9. casrow

Yardım DeepCool CC560 fan sesi nasıl azaltılır?

arkadaşlar bu kasayı sıfır aldım egzon fan dahil diğer fanlar son hızda çok gürültülü çalışıyor. ALLAH rızası için bana yardım edin aşırı ses var ya. 1692480004 güncellllll
  10. casrow

Çözüldü✓ 600 watt +85 Bronze PSU bu karta yeterli midir?

Merhabalar arkadaşlar Rx 6600 xt powercoolor red devil ekran kartı aldım. Elimdeki PSU bu yeterli midir. 1692295531 Güncelllllllll
  11. casrow

Çözüldü✓ High Power 600w Bronze Güç Kaynağı Alınır Mı 2. El

Bu psu alınır mı arkadaşlar 2. El 3 aylık ürünmüş faturası garantisi var. Yeni kasa almış onun üzerinde daha iyisi geldiği için satıyormuş. ekran kartım sapphire nitro rx 6600 xt High Power HPE-600BR-A12S 600W 85+ Bronze Güç Kaynağı
  12. casrow

DEEPCOOL CC560 SİYAH MID TOWER TEMPERED GLASS USB 3.0 ATX KASA Aldım.

Merhaba ben kasa olarak DEEPCOOL CC560 SİYAH MID TOWER TEMPERED GLASS USB 3.0 ATX KASA aldım. baya övdüler sizce iyi mi yaptım. :)
  13. casrow

Çözüldü✓ Deep Cool CC560 Siyah ATX Oyuncu Kasası SES VE ELEKTİRİK SORUNU

Merhaba değerli dostlar bu kasanın elektirik harcaması fanlardan dolayı fazla olur mu FANLARIN SESİ RAHATSIZ EDİCİ Mİ ? ve Elektirik faturasına yansıması ne olur ? görüşlerinizi bekliyorum
  14. casrow

Çözüldü✓ Psu'suz Bi̇lgi̇sayar Kasası Öneri̇si̇ 1100TL

Arkadaşlar başıkta belirttiğim gibi boş Bilgisayar kasası istiyorum PSU olmasın elimde var zaten.
  15. casrow

700 TL ile 1000 TL arası Kasa tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar PC topluyorum kasa alicam başlıkta belirttiğim bütçe en fazla 1 bin TL. Çok fazla süslü püslü ışıklı fanli şeyler istemiyorum. Sadeliği çok severim. Yeni nesil ekran kartlarının sıgacagi güzel bir kasa olsun yeter. Şimdiden teşekkürler 😊 LED IŞIKLI KASA OLMASIN
Top Bottom