Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Psu dan gelen cızırtı sesi

Merhaba arkadaşlar kasamda bi sorun var öncesinde rampage 750w 80+ psu kullanıyordum asus alayım dedim asus tuf 750b aldım kurulumu yaptım tıss diye ses verdi çınlama sesi verdi bazen geçiyor bazen oluyordu onu iade edeceğim kodunu falan oluşturdum rampage i geri taktım aynı sorun onda da oldu...
  2. A

Yardım Asus tuf 750b cızırtı sorunu

Merhaba arkadaşlar rampage psu kullanıyordum çok güven vermediği için asus tuf 750b aldım bu gün elime ulaştı kablolarını falan taktım çalıştırdım sorun yoktu bi 5-6 saat açık kaldı oyun oynadım sonra kulaklığı çıkarttım acayip rahatsız eden bir cızırtı sesi geliyordu pc kapattım ama hala...
  3. A

Çözüldü✓ MSI MAG A750W Psu Alınır Mı ?

Arkadaşlar pc de rampage 750 w psu vardı valorantta falan rest atmaya başladı muhtemelen sorun psu dan diye düşünüyorum değiştirmek istiyorum bu ürün nasıldır sizce alınır mı vatandan alacağım https://www.vatanbilgisayar.com/msi-mag-a750bn-pcie5-750w-80-plus-bronze-guc-kaynagi.html Sistem...
  4. A

Çözüldü✓ Bu sisteme hangi psu alınır

Merhaba arkadaşlar şu anki kullandığım psu rampage 750w 80+ bi psu pc valodayken falan rest atmaya başladı biraz araştırdım psu sorunlu olabilirmiş ben hangi psu yu alabilirim sisteme 1 tane buldum bu olur mu acaba...
  5. A

Yardım Rampage Trapper kasa 140mm fan destekliyor mu

Merhaba arkadaşlar kasamın ön paneline fan almayı düşünüyorum öndeki fanlar kaç mm bilmiyorum bazı yerlerde 120 bazı yerlerde 140 olduğu yazıyor kasanın kullanım kılavuzuna baktım fakat pek anlayamadım bı bakabilir misiniz 140 mm ön panel desteği var mı Var ise bu fan olur mu...
  6. A

Rampage Trapper kasa 140mm ön fan destekliyor mu

Merhaba arkadaşlar kasamın ön paneline fan almayı düşünüyorum öndeki fanlar kaç mm bilmiyorum bazı yerlerde 120 bazı yerlerde 140 olduğu yazıyor kasanın kullanım kılavuzuna baktım fakat pek anlayamadım bı bakabilir misiniz 140 mm ön panel desteği var mı Var ise bu fan olur mu...
  7. A

Çözüldü✓ Rampage Trapper kasaya Artic P14 Argb fan olur mu?

Merhaba arkadaşlar kasamın ön paneline fan almayı düşünüyorum RPM düsük olduğu için bu fanı alsam kullanabilir miyim acaba uyumlu olur mu? Fan link:https://app.hb.biz/p4v23edcX0sB Kasa...
  8. A

Yardım Rampage Trapper kasa ön panele 140mm fan olur mu?

Merhaba. Kasam Rampage Trapper kasadaki ön fanların RPM'ini yetersiz bulduğum için ekstra fan alıp değiştirmek istiyorum. Fakat kasadaki ön fanlar kaç mm olduğunu bilmiyorum. Bazı sitelerde 120mm bazı sitelerde 140mm olarak görünüyor. Cetvelle ölçünce 13, 2cm gibi bir sonuç ortaya çıkt. I sizce...
  9. A

Rampage Trapper Kasaya Kaç Fanlı Veya Hangi Modele Kadar Ekran Kartı Sığar ?

Merhaba arkadaşlar rampage trapper kasa aldım ilerde yükseltmek istersem hangi ekran kartına kadar yükseltebilirim 3 fanlı ekran kartları sığar mı acaba 3080-3090 sığar mı? 1692471628 Kasa...
  10. A

Yardım Bu Psu Elektrik Gittiğinde Sistemi Korur Mu?

Merhaba arkadaşlar 1 haftaya bilgisayarım gelecek ve olduğum bölgede elektrik kesintisi ve sürekli elektrik dalgalanmaları oluyor mesela elektrik bı anda azalıp çoğalıyor yeni hazır sistem aldım fakat kasa değistirme şansım yoktu aldığım kasada psu ile birlikte geliyor Ups Almaya Bütcem Yetmedi...
  11. A

Yardım Zalman 600w Psu Alınır Mı

Olduğum bölgede Elektrik Sorunu Var Yani Bazen Bı Anda Gidiyor PC İçin Sorun Olur Mu Yeni PC Alacağım Psu Olarak Akım Korumalı bir psu istiyorum onun için Zalman Psu Almak İstiyorum Psu Link:https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm500-txii-600w-80-plus-guc-kaynagi.html
  12. A

ZALMAN Psu Alınır Mı Çok Acill

Merhaba Arkadaşlar Sitem Toplamayı Düşünüyorum Olduğum Bölgede elektrik Kesintileri Çok fazla oluyor bazen akım fazla veya düşük geliyor dalgalanmalar oluyor bunu için "Zalman ZM600-TXII 600W 80 Plus" Psu İçin Bunu Almayı Düşünüyorum Özlliklerinde Akım Koruma Vs Olduğunu Gördüm Bu Psu İyi Mi...
Geri