Arama sonuçları: *

1. B

Kasa fanlarının sıcaklığa etkisi

Arkadaşlar Merhaba akvaryum bir kasam var. Kasanın altında ve yanlarında 3 er tane fanı ters taktım. ( Dışarıdan içeriye soğuk hava girecek şekilde ) 1 tane egzoz fanı ve 1 tane de 120mm sıvı soğutma fanı var üst tarafta. Kasanın üst tarafındaki fan sayısını 2 tane daha alıp 3 tane yapsak kasa...
  2. B

Fsp vita gm1000w kullanan var mı?

Arkadaşlar Merhaba yukarıda yazdığım modeli kullanan varsa yazabilirmi? Yani fsp nin bazı modelleri çok ses yapıyormuş galiba. Bu model yeni çıktığı için hakkında türkçe bi inceleme yok. Özellikle ses açısından bu modeli kullanan arkadaşlar varsa yorumlarını bekliyorum:)
  3. B

Kaç watt psu almalıyım?

Arkadaşlar Merhaba 80+ gold sertifikalı pce 5.0 ve atx 3.0 destekli bir psu alacağım. 1000 watt mı yoksa 850 watt mı almalıyım? Biliyorsunuz bir güç kaynağı uzun süre gidiyor. 2k oynuyorum oyunları. Ve ilerde işlemciyi 9800x3d ye yükselteceğim. Üst düzey anakar ve 32 gb ram ile birlikte. Yeni...
  4. B

Güç kaynağım bu şekilde bazı sorularım var. Yardımcı olabilirmisiniz

Arkadaşlar zamanında pc hocası hazır sistemi almıştım. Şimdi kasayı değiştirmeden parça parça sistemi yükseltmek istiyorum. Güç kaynağını değiltiricem. Hazır sistemdeki güç kaynağını inceleyim dedim hepsi tek bir yerde çok şaşırdım :) kablolar falan hem çoğaltıcılar ile birbirine bağlanmış hepsi...
Geri