Arama sonuçları: *

1. Suriyeli Eşek_31

20000 TL sistem önerisi

20000 TL ile nasıl bir sistem alabilirim lütfen ekran kartı sadece Nvidia olsun teşekkürler
  2. Suriyeli Eşek_31

20k sistem önerisi yapar mısınız

Eski sistemi mı satıp üstüne biraz ekleme yapıp yeni bir sistem almak istiyorum lütfen sadece Nvidia ekran kartı olan sistemler önerin çok AMD kullandım AMD pişmanlıktır doğru düzgün video bile çekilmiyor sürekli valorant oynadığım için işlemcisinin yüksek olması lazım Ddr4 dd5 fark etmez yüksek...
  3. Suriyeli Eşek_31

Bu PC ne kadar eder?

Dostlar bilgisayarımı satmak istiyorum artık yetmemeye başladı sizce bu bilgisayarı kaça satabilirim ve ne kadar sürede satabilirim cevaplarsanız mutlu olurum Sistem özellikleri Kasa: msı mag forge m100r kutu yok fatura garanti var İşlemci: ryzen 5 5500 Psu: sharkoon shp650v2 kutu fatura...
  4. Suriyeli Eşek_31

Bu bilgisayar neden ucuz?

Dostlar bu sistem sizcede fazla ucuz değil mi Site güvenilir mi Neden 1800w psu gibi alakasız parçalar var Site güvenilirse iki tane almayı düşünüyorum https://pctoplayanadam.com/index.php?route=product/product&product_id=52
  5. Suriyeli Eşek_31

2. El 750w psu önerisi

Bütçe 1000-1200 TL civarı lütfen daha fazla çıkmayın ikinci el istiyorum malum bu fiyata sıfır adam akıllı bir şey kalmadı İstanbul Anadolu ve Avrupa üzerinden elden alabilirim 1701198085 Yardım yok mu
  6. Suriyeli Eşek_31

Çözüldü✓ 2. El 1000 TL bandında psu önerisi

650w 2.el 1000 1300 TL arası psu önerisi yapar mısınız (shaarkon olanı satacağım babam ile konuştum)
  7. Suriyeli Eşek_31

Çözüldü✓ Sharkoon psu kullanmalı mıyım?

Babam bana hediye olarak shaarkon shp650 V2 psu aldı fakat duyduklarıma göre psu bayağı kötü mahallede 6 yılda sadece 2 defa elektrik kesintisi oldu ama sisteme bir şey olacak diye korkuyorum o kadar hediye almış satamamda kullansam sorun olur mu.
Top Bottom