Arama sonuçları: *

1. _BlacKWoLF_

Yardım Arkadaşlar kasa geldi ama garanti belgesi gelmedi.

Msi mag forge 100r aldım gaming gecesinden sadece incehesap faturası var kutuda birde kasa ama garanti belgesi yok
  2. _BlacKWoLF_

Arkadaşlar kasa şimdi geldi rgb ışıkları nasıl açarım?

Bu arada anakrt falan almadım daha anakrt ve diğer parçalar olmadan kasanın ışıkları açılıyormu
  3. _BlacKWoLF_

Yardım Bu sisteme hangi PSU yu almalıyım?

Arkadaşlar 2070 Super ve Ryzen 5 3600 kullanıcam.Ram olarak 3600 Mhz 2x8 Ram kullanıcam 1.sorum kaç watt ueterli olur 2.sorum 470 TL ve altı bana önerebileceğiniz en iyi PSU nedir.
  4. _BlacKWoLF_

Dark Guardian VS MSI MAG Forge 100R

Arkadaşlar lütfen görünüm olarak değerlendirmeyiniz performans ve soğutma anlamında hangisi daha iyidir? MSI da ön kısmında tozluk yok ve 2 tane fan bulunuyor ve ortada bi kısım ortayı kapatıyor soğutması hangisinin daha iyidir? Fiyata göre değerlendirmeyin lütfen hangisi daha iyi?
  5. _BlacKWoLF_

MSI MAG FORGE 100r VS Dark Guardian

Arkadaşlar ince hesapta gamingten msi mag forge 100r aldım bu kasaya göre daha iyi mi dir https://www.teknobiyotik.com/dark-guardian-4x12cm-rgb-led-fanli-full-cam-yan-ve-mesh-on-panel-usb-3-0-bilgisayar-kasasi-dkchguardian-28757.html
  6. _BlacKWoLF_

Yardım MSI MAG Forge 100r B450M-S2H Uyar Mı ?

incehesaptan aldım 2070 super ve b 450m s2h alıcam ama uyarmı gerimi vereyim
Top Bottom