Arama sonuçları: *

1. kkxnmbrr

Yardım Makelsan LION 1200 VA Line İnteraktif ACİL ALACAĞIM YORUM PLS

650w 80+ Bronz Psu, Ryzen 5 3600, Rx 5500 xt 4gb + 1080p 144hz 24 inç Monitör ile bir sorun çıkar mı?
  2. kkxnmbrr

PSU ve Topraklama Sorunu

Merhaba, benim dairemde topraklama hattı yok bu yüzden bilgisayarim bir gün çalışırken ertesi gün güç almıyor, açılmıyor. Ve bir zaman sonra psu arizasina dönüşüyor. Size sorum şu ups cihazı alsam bu sorun ortadan kalkar mı? Sorunuma çare olacaksa ups cihazı önerilerinizi assagiya yorum olarak...
  3. kkxnmbrr

Yardım PSU Sürekli Bozuluyor

Merhaba, bilgisayarımda ki psu sürekli bozuluyor aldığım ürünler de kaliteli en son 2 ay önce kaliteli 650w 80+ bir psu aldım bugün itibari ile yine bozuldu, dün gün boyunca her zamanki gibi kullandım kapattım bugün pc hiçbir şekilde elektrik almıyor ( önce ki psu lar da bu şekilde bozuluyor )...
  4. kkxnmbrr

Yardım Yüksek-Düşük Voltajın ve Nötr kopmasının PSU'ya zararı.

Merhabalar, benim güç kaynaklarım 3-4 senedir sürekli bozulmaya başladı (eski bina) normal günlük bilgisayar kullanıcısıyım. En son 1 ay önce 1 yıllık SilverStone 600w 80+ güç kaynağım bozuldu kardeşimin dersleri ve ödevleri gereği hızlıca gidip Gigabyte 650w 80+ güç kaynağını aldım fakat bu...
  5. kkxnmbrr

Bilgisayarim evimde çalışmıyor başka bir evde çalışıyor..

Merhaba, haftasonu bilgisayarımda ki psu bozuldu ben de yeni bir psu aldım "Gigabyte P650B" Bilgisayarcı da beraber montajını yaptık gayet normal çalıştı bilgisayarı eve getirdim çalışmadı, Ben de prizde bir sorun olabileceğini düşünerek evin diğer bolumlerindeki prizlere takıp denedim Sonuç...
Geri