Arama sonuçları: *

1. Y

Öneri Güç Kaynağı Önerisii

Dostlar Selam R5 5600 ve RTX 4060 lı sistem topladım. PowerBoost PR028BB 650W 80+Bronze Tempered Glass ARGB USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa Sinerji üzerinden bu kasa ve PSU yu aldım. Kasamı topladım.Fişe taktıktan sonra PSU dan beyaz duman geldi.Görür görmez gücü kestim. Daha sonra bununla ilgili...
  2. Y

Yardım Sinerji iade almıyor

3 aralıkta powerboostun 650w kasasını sipariş verdim ancak müşteri hizmetleri destek talebi oluşturmamı söylüyor.Destek talebini oluşturmaya gidiyorum ama şifrelerim doğru olmasına rağmen kabul etmiyor.mh ye soruyorum her seferinde yeni hesap açmanız gerek diyor orası farklı bir yer...
  3. Y

Sinerji iade almıyor

3 aralıkta powerboostun 650w kasasını sipariş verdim ancak müşteri hizmetleri destek talebi oluşturmamı söylüyor.Destek talebini oluşturmaya gidiyorum ama şifrelerim doğru olmasına rağmen kabul etmiyor.mh ye soruyorum her seferinde yeni hesap açmanız gerek diyor orası farklı bir yer...
  4. Y

Çözüldü✓ Psu dan duman geldi

Dostlar selam 3 Aralık'ta sinerjiden https://www.sinerji.gen.tr/powerboost-pr028bb-650w-80bronze-tempered-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-48338 bu kasayı aldım dün geldi .kasayı çok fazla bilgim olmasa da videolar izleyerek topladım çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için prize taktım ve...
Geri