Arama sonuçları: *

1. noname11

YENİ KASA PSU ÖNERİSİ

Arkadaşlar yeni bir kasya geçeceğim psu almama gerek var mı varsa öneri lütfen sistemim Rtx 4060 ti 8 gb , ryzen 7500F , xpg lancer 32 gb ram , MSI Pro B650M-B AMD AM5 DDR5 Micro ATX Anakart ŞUANKİ PSUMDA/ FPS 650W +80 ŞUANKİ KASAM VENTO VG12A GEÇECEĞİM KASA LIANLI V100R...
  2. noname11

Kasa değişimi psu ve sıvı soğ öneri rica

arkadaşlar kasamı değişicem hazır sistem almıştım şuanki sistemi kasamI aşağı bırakıyorum geçeceğim kasayı da bırakıyorum bu power yeter mi yoksa yeni power almam gerek mi bide beyaz sıvı sogutucu önerir misiniz. MSI rtx 4060 ti ventus - ryzen 7500F - 32 gb ram - mATX MSI PRO B650M-B - FSP...
  3. noname11

Kasamı değiştirmek istiyorum yardıma ihtiyacım var

arkadaşlar 2 sene önce ince hesaptan aldıgım hazır sistemim var ama kasamı daha şık bir hale getirmek istiyorum ayrıca şuanki kasam vento vg12a ve fanları bile rgb argb değil. benim sistemime beyaz akvaryum kasa gider mi amacım beyaz sadece renk kombinasyonu ya fanları değişicem ya kasayı ama...
  4. noname11

Ses geliyor yardım lütfen

ince hesaptan rtx 4060 ti ryzen 5 7500F 32 gb tam ve FSP 650W 80 hyper psu aldım hiçbir sorun yoktu. bugün kasadan garip cızırtı sesi gelmeye başladı nereden geliyor diye kulağımi dayadım sanırım alt taraftan psu dan geliyor ne yapmam gerekiyor
Geri