Arama sonuçları: *

1. Giray Kaya

pcm değeri ne kadar şuan piyasayı bırakalı çok zaman oldu :(

kasa dark guardian psu corsair cv 650 anakart gigabyte b40m s2h ramlar corsair 2x8 rgb 3200 mhz RGB ssd crucial 240gb hdd 1tb seagate işlemci ryzen5 3600 işlemci soğutucu t6 ultra gpu asus dual 5700 evo aklıma daha parça gelmedi eksik bi şey varsa söylerseniz tamamlarım
  2. Giray Kaya

gamegaraj güvenilir mi

güvenilir ise burdan şu pc yi alıcaz pc kötü mü ssd olarak ayrıyetten bi tane ssdi alıcaz 480 gb tavsiyeniz nedir ucuz olursa iyi olur
  3. Giray Kaya

PSU'm kötü mü ? corsair cv650

corsair cv650 modeli var şu aralar çok elektrik kesintisi oluyo korkmalımıyım coil while var psu da
  4. Giray Kaya

6k bütçe ile monitorsuz en iyi sistem

6k bütçe ile monitorsuz en iyi sistem hazır kasada olabilir ama toplamayı tercih ederim toplama ucuz oluyo hazıra oranla 1606642636 işlemcş en az r5 3600 olmak zorunda
  5. Giray Kaya

dark guardian 8 fan ile kullanan abi kimdi

dark guardian 8 fan ile kullanan abi kimdi çok özür diliyerek soruyorum cidden belki yasak ama merak ediyorum forumda bi ara görmüştüm ve tekrar görmek istiyorum link atabilrseniz mükemmel olur 1606002176 buldummmm https://donanimarsivi.com/forum/konu/dark-guardian-kasa-goersel-soelen.60099/
  6. Giray Kaya

sistemimi şuan ne kadara satabilirim

sistemimi şuan ne kadara satabilirim imzamda yazıyor 1604688560 dark guardian kasa t6 ultra işlemci soğutucu 2019 editiyon bi termla macun 50 TL'ye almıştım
  7. Giray Kaya

kasamın arka kapağı açık sorunu var mı

kasamın arka kapağı açık sorunu var mı arka kapak açık hep bende çünkü fanların performas tuşu kasanın arkasında yoksa açık tutmam neyse arka kapağın açık olması bir sorun çikariri mi?
  8. Giray Kaya

her yanık kokusundan korkar oldum

biri mangal yapıyo yada patlıcan közlüyo odamın karşısında ki dam da hep bi kömür veya tahta kokusu yanık geliyo malum havalar sıcak birde 2 kat korkuyorum pc den bişey yanıyo diye içerde ailem yemek yeapıyo koku geldiği an kokunun kaynağını çözmeye çalışıyorum sistemim imzamda yazıyor sizce...
  9. Giray Kaya

kasamın fan kartına bağlı olan fanlar biosda gözükmüyor

kasamın fan kartına bağlı olan fanlar biosda gözükmüyor ne yapabilirim
  10. Giray Kaya

kasa fanlarım bios da bile gözükmüyor

kasa fanlarım bios da bile gözükmüyor kasam dark guardian kasanın kendisine ait bir fanların hepsinin bağlı olduğu bir kart var o kartdan çıkan kabloyuda anakartdaki led_cpu ya bağlıyabiliyorum anca oraya kafası uyuyor ne yapabilirm
  11. Giray Kaya

kasa camını ne ile silebilirim

kasa camını ne ile silebilirim baya pislenmiş çok elledim normal bez ile silip kuru bişey ile silsem sıkıntı çıkar mı
  12. Giray Kaya

Islemcim 2020 silikon mu?

En fazla alali tas catlasin 2.5 ay oldu hadi 3 ay diyelim 2020 silikonumu vardir yada adam gecen seneden kalan islemciyi satmis olabilir mi
  13. Giray Kaya

kasamda ki psu kötü mü ?

dün elektrikler gitti lol oynarken korktum bişey olmamıştır demi açtım sistem çalışıyoda bir daha elektirik giderse sistem gümlemesin corsair cv650 https://www.hepsiburada.com/corsair-cv650-650w-80-bronze-psu-cp-9020211-eu-p-HBV00000TVSOE
  14. Giray Kaya

masada yer olmadığı için kasayı yere koysam bişey olur mu?

masada yer olmadığı için kasayı yere koysam bişey olur mu?
  15. Giray Kaya

işlemci soğutucum hep aynı rpm de çalışıyo

boştaykende hep aynı ayarda çalışıyo oyundaykende sesli bi soğutucu olduğu için en azından boştayken rpm düşürmeme yardımcı olucak bir insan varmı
  16. Giray Kaya

Dark guardian fanlari max kac tane

Dark guardian kasasi kullaniyorum ve gozumle gordugum toplam 8 adet ama intrrnetten baktigimda 7 adet yaziyo benim kasamda 1 arka 3 onde var 2 tane yukari 2 tanede asagi takmak istiyorum ve gordugum kadariyla 2 asagida 2 de yukarda yer var ama interntte neden 7 yaziyor Birde 2 adet yukari 2...
  17. Giray Kaya

pc topladım nasıl olmuş

dark guardian-520tl cv650 corsair PSU-479tl ryzen5 3600-1430tl asus dual evo 5700-2700tl vengance pro RGB 8x2-720tl b450m s2h-480tl 1tb HDD seagate 7200rpm-300tl t6 işlemci soğutucu-190tl Arctic MX-4 (4 g) 2019 Edition - Yüksek Performans Termal Macun-50tl evet sapphire 5700xt alabilirdim aam...
  18. Giray Kaya

topladığım kasa nasıl

dark guardian cv650 corsair PSU ryzen5 3600 asus dual evo 5700 vengance pro RGB 8x2 b450m s2h 1tb HDD seagate 7200rpm t6 işlemci soğutucu bilmem ne 2019 edition termal macun 50 küsür TL
  19. Giray Kaya

4 fanım var ama psu da 2 fan slotu var

4 fanım var ama psu da 2 fan slotu var ne yapmalıyım
  20. Giray Kaya

topladığım pc nasıl

dark guardian cv650 corsair 80+ bronze PSU Gigabyte b450m s2h ryzen5 3600 işlemci soğutucu snowman t6 RAM vengace pro RGB beyaz 3000mhz cl 15 1tb seagate HDD 7200rpm(ilerde SSD alıcam) xfx 5600xt 6200tl tuttu
Geri