Arama sonuçları: *

1. RecepİvedikFanTR

Aerocool VX Plus 500W PSU

Aerocool VX plus 500w psu alsam memnun kalırmıyım daha önce de konu açtım ama pcyi sıfırladığım için konuştuğum konular gitmiş bende buradaki arkadaşların mesajlarını göremedim ama hatırladığım kadarıyla psu buydu eski bi sistemim var şu an 230w psu var bunu alırsam nasıl olur (yakın zamanda...
  2. RecepİvedikFanTR

Psu fanı dönmüyor 2

psu fanının dönmemesine bir konu açmıştım fakat bu sefer de çok ısınıyorve parçalarıma zarar vercek diye korkuyorum şu anda yeni psu alamam fakat kenara para atmaya başladım elimde resimde attığıma benzer bi fan var ben bunu egzoz fanı olarak kullanıyorum acaba psu fanını bununla değiştirsem bi...
  3. RecepİvedikFanTR

Kasam için psu önerisi

psu dan çok ses geldiği ve çok yavaş döndüğü için yeni psu almak istiyorum sistemim 3 gb ddr2 ram intel pentium e 6500 gt 9400 ekran kartı anakart gigabyte g41 m combo psu 230 w ileride parça değiştireceğim o yüzden ileride de kullanabileceğim bişey olursa iyi olur
  4. RecepİvedikFanTR

Psunun fanı dönmüyor

psu 250 w psu eskiden ses çıkarıyordu bende birkaç defa vurup düzeltiyordum şşimdi ise fan dönmüyor yani çok yavfaş dönüyor ne yapmam lazım bi sorun yaratır mı birkaç defa da fanını söküp yağlamıştım
  5. RecepİvedikFanTR

PSU fanını egzoz fanıyla değiştirme

Psu fanı çok ses çıkarıyor elimde de tam psuya göre egzoz bi fan var bunları değiştirip kullansam sorun çıkar mı
  6. RecepİvedikFanTR

Kasayı yan yatırmak zararlı mı?

işlemci fanı tırnakları olmadığı için kasayı yan yatırdım herhangi bir parçaya zarar verir mi?
Geri