Arama sonuçları: *

1. Eymenzz

Bu kasayı alarak iyi mi? ettim kötümü

Dostlar resimdeki kasayı aldım iyi mi? yaptım kötümü sizce yarın sabah 11 gibi gelicek
  2. Eymenzz

Acil boş kasa önerisi

Dostlar çok hızlı Max 1400-1500 TL'ye boş siyah kasa arıyorum isterse fansiz olsun fark etmez bende fan var aradığım kriterlerde psu alt tarafta olucak üst kısımda sıvı soğutma ve fan desteği olucak Kasa özellikleri Asus b450M K2 Galax Rtx 2060 Psu MSI a600dn Soğutucu olarak şuan fark frezzer...
  3. Eymenzz

Max 1600 TL ye boş siyah kasa önerisi

Dostlar siyah renkli boş kasa arıyorum maç 1500-1600 TL bütçem var fansiz modeller varsa onlarda olur benim fanlarim var Anakartim Asus b450 M k2 Ekran kartı galax Rtx 2060
  4. Eymenzz

Msi mag kasa alınır mı?

merhaba kasa alıcagım sizce linkteki, kasa alınır mı? asus b450m k2 uyumlumudur içine birde argb deestegi yok bende ondaki argb fanları sokup yerine bendeki rainbow fanları taksam olurmu
  5. Eymenzz

Bu kablo molex kablosumu

Merhaba bu kablo molex kablosumudur acaba
  6. Eymenzz

Max 1300 türk lirasına bos kasa onerisi

merhaba 1000 tl ile 1300 tl arasına bos rainbow fanlı kasa arıyorum tavsiyelere acıgım iyi kotu fark etmez anakartım Matx
  7. Eymenzz

Hiper Zoe Kasa Garanti Durumu Nasıl Öğrenilir?

merhaba hiper zoe kasam var bu kasanın garanti durumunu nereden ogrenebiirim acaba elimde seri numarası var nereden sorgulama yapabiirim
  8. Eymenzz

Kasanın ön paneli çıkartırken USB girisleride cikarmi

Merhaba kasamin ön paneli cikartacagim ama paneli cikarttigimda üstteki USB girişleri falanda aynanda cikarmi
  9. Eymenzz

Fanin vidaları fan böyle olursa olursa elektrik çarparmı

Merhaba kasamdaki fanin vidaları kayipti bende böyle vida uydurdum içinde donmuyo kucik diye ama fani tutuyor bir sorun yaratırmı o vidadsn elektrik falan çarpar mı
  10. Eymenzz

Maks 1300 TL kasa önerisi

Merhaba kasa arıyorum bütçem maks 1300 TL üstüne çıkamam şuanlik dark gt pro buldum başka önerisi olan yazabilir Psu msi mag A600dn Anakart Asus b450m k ıı 1hdd 1 sata SSD Ekran kartım 29 cm
  11. Eymenzz

Hiper Zoe kasa fan rgb degisirmi

Merhaba linkteki gibi hiper Zoe kasam var bu kasanın fanlarını değiştirebilir miyim yoksa sabit böylemi yanıyor anakartim Asus b450m k-2 https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-hiper-zoe-atx-fiyati,900128383.html
  12. Eymenzz

Kablolama kotümü olmuş

merhaba daha dün msi 600watt bir psu aldım bilgisayarcıya goturdum takması için biraz aceleci davrandı kablolamayı tam güzel yapamadı sanki assagıya gorseli bırakacagım oyle cok kotu gorunuyorlarmı yoksa oyle bırakmalımıyım
  13. Eymenzz

Hiper 350watt psu ne kadara satılır

merhaba yeni bir psu aldım eski psu satıcagım hiper350watt bir psu yaklasık 7 aylık sıfırı 850 civarları sarı sitede ne kadara satarım azda olsa birşeye satmak istiyorum yeni psu birazda olsa parasına katkı yapsın
  14. Eymenzz

Psu gelen ses sisteme zarar verirmi

merhaba psu cık cık cık ses geliyor durmadan geliyor hemde sisteme bir zarar verirmi 2060 5 5600 için 350 psu kullanıyorum yetersiz psu oldugu için oılabilirmi
  15. Eymenzz

Bu PSU sistemime takabilir miyim?

Merhaba herkese iyi sosyeller Genel Markalar -ae Vxp500a Vx Plus 500w 38a@12v Aktif Pfc Güç Kaynağı Fiyatı, Yorumları - Trendyol linkteki PSU alacagım ama kasaya uyumlu degilmi bilmiyorum kabloları takarken bir sorun yaratır mı? Sistem özelliklerim. ASUS B450M K-ıı Galax RTX 2060 bir tane 8güç...
  16. Eymenzz

500-600watt kasa önerisi

merhaba yakın zamanda bir kasa almak istiyorum kasada istedigim tek şey 500w 600w arası bir psu kullanılsın içinde birde tasarım olarak sık dursun içine asus b450m k ıı takacagım birde rtx2060 sadece ucuz bir şey olmasını istiyorum
  17. Eymenzz

120mm rgb fan önerisi

asagıdada gordugunuz gibi bu sokete uygun 120mm rgb fan arıyorum 300 tl civarinda olursa guzel olur.
  18. Eymenzz

Yardım 8cm egzoz fan yerine 12 cm egzoz fan takılabilirmi

merhaba 8 cm rgb egzoz fan arıyordum fakat bulamadım acaba 8 cm fan yere 12 cm fan takmanın bir yolu varmıdır cunku gercekten 8cm rgb fan bulamıyorum pc için alacagım anakartım asus prime b450m k-ıı
  19. Eymenzz

Çözüldü✓ hiper zoe kasa 8cm rgb egzoz fan önerisi

merhaba hiper zoe kasam için 8cm rgb egzoz fanı arıyorum anakartım Asus Prime B450M-K-II
Geri