Arama sonuçları: *

1. BubaPuroyuz

ARGB Fan Nasıl Bağlanmalı?

phantom sprit argb aldım kasam lian ki lancool 216 anakartımda artb desteği yok. Işıkları yanması için neyi nereye bağlamalıyım
  2. BubaPuroyuz

Öneri 650-700 WATT Güç Kaynağı Önerisi

bütçem 1500-2500 arası üstüne çıkmayı istemiyorum. 7500F 4070S galax one click oc sisteme takılacak. Over clock düşünüyorum ve sistemşn uzun ömürlü olmasını istiyorum. Lian li lancool 216 kasaya takılacak. Aklımda fsp nin şu modeli var ama koruması güçsüz vs. diye yorumlar gördüm. Ayrıca 80+...
  3. BubaPuroyuz

Thermaltake Ceres 300 TG Kasa Önerir Misiniz?

Biostar b650mp e pro 4070S kasaya takılacak, ilerleyen zamanlarda sıvı soğutma düşünüyorum (kesin değil büyük ihtimal assasin serisinden bir hava alırım ama sıvıda istiyorum) ve linkini bırakamadığım bir markada 5500 gibi fiyatlara cares 300tg modeli var. Fanları büyük olduğu için sessiz çalışır...
  4. BubaPuroyuz

ARGB Hava Akışı Sağlam Siyah Kasa Önerisi

Biostar b650mp-e pro (kutuda e-atx yazıyor) anakart takılacak bir kasa arıyorum. Normal şartlarda lian li o11 alacaktım ama fanlarıyla beraber gelmediği için aşırı masraf çıkartıyor. PSU sonradan alacağım bütçem yeterse sıvı soğutma alacağım (7500f için biraz abartı geliyor bana) bu nedenle bana...
  5. BubaPuroyuz

MicroATX Beyaz 650-750 watt Mesh Kasa

Rtx 4070S 7500f/600 b650me pro biostar ile kullanacağım. Mümkünse Argb olsun. Önerilen watt değeri genelde 650 olduğu için sınırın dışına çok çıkmak istemedim. 2. ElKabul, 1500 civarlarında olsa güzel olur
Geri