Kasa bu arkadaşlar bütçemi belirttim aradağım özellikler büyük olması çünkü büyük bir kule tipi işlemci soğutucusu takacağım ve ekran kartım zaten çok büyük ve kalın(evga rtx 3080) son olarak da 4 fan pwm olmasını istiyorum rgb olmazsa daha iyi olur ama mecbursak ışıklı da olabilir.
Bana f/p gibi geldi. 3 adet pwm fanı var temperli,mesh,fan kontrolcü, link aşağıda, başka önerileriniz varsa alabilirim teşekkürler. Fiyatı 1850tl.
Fara 511z
Markaya karşı bir ön yargım yok çünkü hali hazırda kullanmış olduğum PSU da hight power ve 8 seneyi aşkındır çalışıyor ama bu paraya daha iyisi varsa alabilirim. Minimum 700W olsun istiyorum.
Hight Power PSU link
Arkadaşlar bu psu almayı düşünüyorum nasıl kronik sorunu var ı bu serinin
https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-cooler-master-rs-750-80-plus-bronze-1160481547/detay
Arkadaşlar elimde altaki linkteki psu var bununla r5 5600-gtx 1070 ekran kartımı kullanıyorum ekran kartı 2 senedir 6pinden 8 pine dönüştürücü ile kullanıyorum ama şimdi 3080 veya 3070ti iki karttan birine geçeceğim bunun içinde 8pinden çift 8 pine dönüştürücü kullansam sorun olur mu ? kartı...
Arkadaşlar gtx 1070 almayı düşünüyorum uygun fiytalı buldum tabi yamuk çizerse 1650s alıcam ama 500w psum var modelini alta bırakıyorum sizce sorun çıkar mı?
Not:6 pin to 8 pin dönüştürücü ile kullanıcam.
Sitem:9100f,h310m,8gb,Tek fanlı kasa...
Arkadaşlar alttaki linkteki psuya sahibim 1060'ım vardı sorun yaşamadım ama 6pin çıkışlıydı şimdiki gtx1070 12 pin sorun yaşarsın diyorsanız 1650s alıcam.(hight power 500w eco)...