Arama sonuçları: *

1. B

Çözüldü✓ PSU'yu kapatmama rağmen arada sırada kulaklığın ışıkları yanıyor neden?

PC'yi kapattıktan sonra PSU'yu da tuşundan kapatıyorum ama arada bir kulaklığın ışığı yanıp sönüyor bir kere de olmuyor öyle atıyorum 30 dakikada bir kulaklığın ışığı yanıp sönüyor, bir sıkıntı var mıdır?
  2. B

600w psu maks hangi sisteme koyulur

ben 2060s de 600w fsp 600w 85 meet psuyu kullanıyorum bu psuya maks hangi parçalar koyulabilir sağlıklı bir sistem için?
  3. B

Çözüldü✓ PSU guc kablose ve monitor guc kablosu ayni voltaji mi veriyor

pcyi sokmustum simdi yeniden taktim ama monitor ve psu kablosunu karistirmis olabilirim pc açıldı ama kablolari yanlis taktiysam sikinti olur mu birfiste 250v 10-16a yaziyordu digerinde de 250v 16a yaziyordu psu fsp 600w lutfen yardim edin
  4. B

Çözüldü✓ ranker cygnus v2 vs msi mag forge

sadece merakımdan soruyorum ranker sanki daha iyi gibi geldi 3 fanlı olduğu için ama bir sorayım dedim
  5. B

msi mag forge 100m de psu toz filtresi var mıydı

var diye hatırlıyorum da doğru mu acaba?
  6. B

mag forge 100m in ortasına fan takmak

mag forge 100m nin ortasında kalan kısma fan takınca ne kadarlık soğutma farkı olur?
  7. B

mb511 vs mag forge 100m

hangi kasa daha iyi hava akışına sahiptir
  8. B

Çözüldü✓ mag forge 100m 101m ve 100r arasındaki fark?

bu kasaların arasındaki fark nedir fanlarının ayarlanabilmesi mi
  9. B

fsp 600w 85 meet vs highpower 600w 80+ bronze psu

hangi psu daha iyidir
  10. B

Çözüldü✓ mb511 içindeki 600w psuda 80+ yok sıkıntı çıkarır mı

https://www.sinerji.gen.tr/coolermaster-mb511-600w-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-32855 bu kasada kasanın içindeki psu 80+ değil sıkıntı çıkarır mı
  11. B

Çözüldü✓ dark guardiana t6 ultra sığar mı

sorum başlıktadır
  12. B

Çözüldü✓ dark guardian vs dark diamond pro mesh

bu iki kasadan hangisi daha iyidir soğutma olarak şık duruşu felan önemli değil özellik olarak hangisi daha iyi
  13. B

gamebooster gb-l06b vs dark diamond pro mesh

hangi kasanın soğutması vs daha iyidir
  14. B

Çözüldü✓ Bu iki psudan hangisi yeterli olur

Alacagim sistem R5 3600 Asrock b450m pro4 Galax rtx 2060s gamer 2x8 gb ram Highpower 600w 80+ bronze psusu yeterli olur mu yoksa aerocool aero white 650w 80+ mi alayim hangisi daha iyidir
  15. B

Çözüldü✓ dark diamond pro mesh e galax rtx 2060s gamer sığar mı

Başlıktaki soruyu cevaplar mısınız?
  16. B

Çözüldü✓ 650w 80+ aero white mi 600w 80+ bronze kcas plus mu

Başlıktaki iki psudan hangisini onerirsiniz o iki psudan baska oneri yapmayin lütfen
  17. B

Çözüldü✓ Termal macun onerisi lutfen

R5 3600lu sistem alacagim ve t6 ultra takacagim 50 tl civari macun onerebilir misiniz guzel
  18. B

Dark diamond pro mesh vs airhawk duo

Basliktaki iki kasadan hangisini onerirsiniz
  19. B

Çözüldü✓ PSU lazim hangisini alayim

@crazyreign bana hihg powerin 600w 80+ gold psusunu onermisti alacagim sistem icin o teknobiyotikte bitmis bu psulardan hangisi o psu gibi bir performans verir
  20. B

Bu sistemi bu psu besler mi

Şöyle bir sistem topladım teknobiyotikten bu psu bu sistemi beslemeye yeter mi
Geri