Arama sonuçları: *

1. misfit

2000TL Mesh Kasa Önerisi

Normalde aklımda Dark Maxima V30 vardı fakat 1 haftada 500TL artınca biraz soğudum ondan. Bu bütçede ne önerirsiniz, yoksa Dark Maxima V30 hala bu fiyata değer mi? 4xRGB fan ve Mesh olması önemli. CPU için de 160mm'ye yakın bir yükseklik gerekli.
  2. misfit

RX 6700'ü 500W'a takarsam ne olur?

Dün RX 6700 modelini satın aldım. Yanında da NZXT C650W sipariş ettim fakat henüz elime ulaşmadı. Sistemimde 500W'lık FSP'nin PSU'su bulunuyor, RX 6700'ü şu an takarsam bir problem olur mu yoksa PSU'nun gelmesini mi bekleyeyim?
  3. misfit

MSI Mag Forge 100R vs CORSAIR 4000D AIRFLOW

Yakın zamanda ikisinden birini almayı düşünüyorum. Hangisinin hava akışı daha iyi? Corsair alırsam kasaya fan'da almam gerekecek. Corsair diyen arkadaşlar 3x120mm rgb fan'da önerebilir mi? (Max 200TL) -...
  4. misfit

Sizce Kasa'nın Camı Çıkarılmalı mı?

Arkadaşlar biliyorsunuz yaz aylarında havalar çok sıcak. Sizce yaz aylarında kasanın temperli camı çıkarılmalı mı, ne kadar etkisi olur? RDR2'de low ayarlarda 80 dereceyi görüyorum. (Kasamın hava akışı çok iyi değil)
  5. misfit

F/P Kasa Önerisi PSU'suz

Dostlar 900₺ altında güzel hava akışlı bir kasa arıyorum (PSU dahil değil). Aşağıda bıraktığım linkteki kasa çok hoşuma gitti gerek alaşımı gerek hava akışı bakımından. https://www.sinerji.gen.tr/asus-tuf-gaming-gt301-tempered-glass-rgb-usb-32-atx-mid-tower-kasa-p-36593?utm_campaign=akakce&v=0.78
Geri