Arama sonuçları: *

1. Katsu

Çözüldü✓ Kaç watt psu'ya ihtiyacım var?

Merhabalar yakın zamanda bilgisayarıma upgrade yaptım ve sistemimi şu şekilde birleştirdim : Phanteks Eclipse P500A (6 tane 140mm rgb fan var) Ryzen 5 3600 Asus Rog Strix 3060 TI Asus Rog Strix X470 F-Gaming ATX 2x8 Corsair Vengeance Pro SL 3200mhz ram (4x8 yapmayı düşünüyorum) 1x...
  2. Katsu

Çözüldü✓ 2 tane 6+2 pin 8+8 pinlik karta takılır mı?

Selamlar, mevcut bilgisayarıma yükseltme yapıcam, Alacağım kart Asus Rog Strix 3060 TI 8+8 pin güç girişi gerekiyor ama mevcut psu da 6+2 pinler var 2 adet 6+2 pinle besleme yapabilir miyim? ayrıca 3060 TI r5 3600 sistemi 600w psu besleyebilir mi?
  3. Katsu

Çözüldü✓ Premium kasa önerisi

Selamlar, 2,5 yıl önce buradaki arkadaşların da yardımıyla ve maddi problemlerle zar zor 2060superli bir sistem toplamıştım, fakat parçaların markaları fiyatı altta tutmak için bilindik markalar değildi. O zamanki maddi problemlerim artık yok, ve elimde olan sistemi satıp gerçekten küçüklükten...
  4. Katsu

Güç kabloları arsında fark?

Arkadaşlar aldığım sistemin yanında psu güç kablosunu yollamamışlar. Bir güç kablosu alacağım fakat bu kablolar arasında bir performans farkı varımdır örneğin 600w bir psu kullanıyorum bunun için kablonun sahip olması gereken bir özellik var mı 450w psu nun 550w lık bir pcyi açmaması gibi?
  5. Katsu

Psu kablosu fark eder mi

Arkadaşlar yeni bir sistem topladım. Sistem bugün elime ulaştı fakat psu kablosunu yanında göndermemiş aldığım firma..... Evde bulduğum farklı bir kabloyla denedim ekran kartı fanlarını çalıştırıp duruyor sürekli aynı anda ışığı da git gel yapıyor. Bilgisayardan görüntü alamıyorum. Ekran...
Geri