Arama sonuçları: *

1. ddarkbrother20

5700 ve 3080'li sisteme 650w psu yeterli olur mu?

Arkadaşlar sistemimi upgrade ettim. 5700 ve 3080 kullanıyorum su an. sistemi bir araya getiren arkadaş 650w psu yeterli olur dedi. furmark testi yapınca bir sıkıntı yok kullanırsın dedi. sistemi zorlayacak bir test yapmak istiyorum. bunun için ne yapabilirim? sistemim: ryzen 7 5700, pny rtx...
  2. ddarkbrother20

7500f ve 6800xt için kasa ve psu önerisi

Arkadaşlar ddr5 bir sisteme geçeceğim. Bu sistem için bana 4-6k arasında bir kasa önermenizi istiyorum. Bir de mevcut sistemimde kullandığım cooler master 650w'lık psu modelimin bu sistem için yeterli olup olmadığını merak ediyorum. Buna ek olarak başka bir psu modeli de önerebilirsiniz. 7500f...
  3. ddarkbrother20

Turbox marka PSU

Arkadaşlar öncelikle bu psu'yu gördüğümde dedim ki kesin rampage psu'larını arayacağım :) Belki bilen bilir sistemimde yanlış psu gönderimi yapmıştı Atom Bilişim ve onun yerine kendi markalarında yer alan 400w'lık ayrı bir psu ile ürünü telafi edip bana geri gönderdiler. Bir kaç aydır kendi...
  4. ddarkbrother20

Bu kasa yükseltme için ne kadar uygun?

Arkadaşlar ileride sistemi geliştireceğim ama mevcut kasamı da kullanmak istiyorum. Sizce nasıl bu kasa? Elimde bu olduğu için soruyorum. Ayrıca yükseltme yaptıktan sonra bu kasada sıvı soğutma veya kule tipi bir soğurma kullanabilir miyim? Kasa Linki...
  5. ddarkbrother20

400W PSU tavsiyesi

Arkadaşlar i5 2400, gtx 1650 aero, 8gb ram ve h61 model anakarta sahibim. 200w psu göndermişlerdi sisteme yanlışıkla. Gta v'de de baya drop sorunum oluyordu. 400w bir psu almaya karar verdim. Yani bu benim tahminimdir sisteme yeter diye. Sizce bu sisteme hangi marka ve model psu almalıyım.
  6. ddarkbrother20

Bu sistemde stock psu tam performans verir mi?

Arkadaşlar zaten yaşadığım sorunu daha önce de sizler ile paylaşmıştım. Firma bana ulaştı ve şimdi onlara ürünü düzeltmeleri için göndereceğim. Fatura'da yazan 350w psu takılacak. Başka psu taktırma imkanım yok. Sizce sistemim tam performans çalışabilir mi? Daha öncesinde yaşadığım bu sorunun...
  7. ddarkbrother20

200 W Psu yeterli mi?

Arkadaşlar Kasım ayında aldığım hazır sistemim bu aralar oyun oynarken bir anda kapanmaya başladı. Fark ettim ki sipariş ettiğim üründe kasa bilgilerinde 300 w yazıyor ama kasanın içine yanda ki camdan baktığım zaman 200 w ibaresini gördüm. Sistemim i5 2400, msi gtx 1650 aero, 8gb ram. Sizce ne...
Geri