Arama sonuçları: *

1. Cheazy

MAtx beyaz kasa önerisi

Halihazırda beyaz bir kasam var ama hem Atx olması hem argb lerin bozulması sebebiyle farklı kasaya geçmek istiyorum maaş yatınca. Alttaki kasa Segotep Radyant, incehesapta 3200 e düşüyor denk düşürebilirsem onu alacağım. Hem içi hem dışı hoşuma gidiyor. 360mm sıvı soğutma da destekliyor, bunu...
  2. Cheazy

Segotep Radyant kullanan var mı?

Bu kasayı almak istiyorum. Hem mesh olması, hem anakartım mAtx olduğı için. Fanlar sabit renk yazmış alan birisi böyle mi cidden, bir de fanları kapanıyor mı? 2. sorum içinde kontrolcüsü falan var mı, yoksa fanlar direkt molexle mi takılıyoe?
  3. Cheazy

NZXT H210l alınır mı?

Fiyatı makul, görünüşü de çok hoşuma gidiyor. Ama 2 tane fan takılıyor kasaya yanlış bilmiyorsam. Yanlış biliyorsam düzeltebilirsiniz, bir de mAtx benim anakart. Bu kasa mAtx mi ATX mi? Cevaplayanlara teşşşşekür ederim.
  4. Cheazy

Çözüldü✓ Sharkoon SHP 650v2 alınır mı?

Rtx 5060 gigabyte aero Ryzen 5 5600 kullanıyorum. PSU'dan hiçbir beklentim yok. Çalışsın yeter. 800 tl ye çevre civardan alcam bugün. Haftalardır araştırıyorum adam gibi psu yok. 2k falan da yoktan yere vermek istemiyorum. Sharkoonda iyi bir markaydı. Ne dersiniz parasına okey midir?
  5. Cheazy

Kasa psu önerisi 3-4 bin aralığı

Beyaz kasa psu arıyorum. 2. ele de yönelebilirim. kasada aradığım 2 can alıcı nokta mesh ve mAtx olması psu da ise modüler, sessiz ve beyaz olması
  6. Cheazy

Rtx 5060 beyaz psu önerisi

normalde 1600 e ennermax çekip geççektim. Son 3-5 alışverişimde araştırma yapmaktan kaçınırım, genelde iyi olursa alırdım ama bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım. Böyle arıyınca da biri çıkıyor bambaşka bir şey diyor her kafadan bir ses çıkıyor kafam iyice allak bullak oluyor. Anket...
  7. Cheazy

1600 TL ye psu önerisi

Ennermax ve bitfenix var. Hangisini alsam kararsız kaldım. 2 side iyi diyorlar ama en iyisi hangisi. 5060 5600 kullanıyorum. İlk önceliğim sessiz olması.
  8. Cheazy

Sessiz güç kaynağı önerisi

aktif olarak c4 marka psu kullanmaktayım. Bunu satacağım. Sessiz bir psu kullanmak istiyorum. Kart 5060 işlemci 5600. İlerde kart değişmem max ddr5 e geçerim o da 200 yıl sonra. Çok abartılı para olmasın. Aktif olarak kullandığınız. Hikayeli oyunlarda misal rdr gow da falan azmayan bir psu...
  9. Cheazy

Beyaz sisteme siyah psu nasıl olur?

Çok sırıtır mı arkadaşlar ve en ucuz 5060 ı besleyecek SESSİZ bir psu önerir misiniz? Bonus ARGB fan var en ucuz nası bunun ışıklarını yakarız?
  10. Cheazy

Yardım MSI MAG PANO M100R hakkında

Önümüzdeki ay bu kasayı almak istiyorum ama aklımda bir kaç soru var. 1- her anakarta uymaz diyen var uyar ddiyen var. Aslı nedir? anakartım msı m520 mapro 2-anakartımda argb rgb falan desteği bulunmuyor. Nasıl bir dönüştürücü almam gerekiyo ya da nası bi yol izliyim, bazı kasalarda var bunda...
  11. Cheazy

MSI PSU MAG A650BNL WHITE 650W 80+ BRONZE POWER SUPPLY Nasıldır?

SistemiM beyaz ekran kartımda 5060. Uzun bir süre kart değilşmeyi düşünmüyorum. Değişirsem 5600 den 7500f e geçerim yane DDR5 e. Bütçem 3000, bundan iyisi var mıdır? Şu anki PSU mdan tek dert yandığım kısım fanının oyunlarda deli gibi dönmesi bu PSU nasıldır?
  12. Cheazy

NZXT 750W C750 80+ Bronze Güç Kaynağı Alınır mı?

Alınmaz derseniz 2.5 a başka öneriniz var mı? Ek olarak 600w 3070 e yeter mi
  13. Cheazy

Çözüldü✓ PSU fanı çok sesli çalışıyor.

Tüm fanları durdurdum. PSU dan ses geliyor teyiti koydum. Bunun dışında normalde sorun yok oyuna girince azıyor. Bu normal mi? Ek olarak kasada 4 fan var 3 ön 1 arka fanları iptal ettiğimde de dereceler aynı. Bana bi yol haritası gösterirseniz sevinirim. Teşekkürler.
  14. Cheazy

600w PSU Önerisi/Daryun marka nasıldır?

6000 TL bütçem var. Ekran kartı ve psu alacağım. 2060 alacağım. Bi abim 1300 TL ye Daryun marka beyaz 600w +80 bronz PSU vereceğini söyledi. Ürün ambalajında değişimden gelen ürün mü neymiş. Sıfır diyor yane. Kasanda beyaz bence bunu al, dedi. Bu fiyatlara beyaz psu bulunabilir mi? Daryun nasıl...
  15. Cheazy

500-600w psu önerisi

1070-2060 ya da 580 sonralarda belki 4060 gibi kartlar kullanmak için bir psu istiyorum normalde PSU var ama 6 pin güç girişi olduğu için iş görmüyor. Bu PSU'da bir de hem sistem kapalıyken hem de açıklen cw var. Zaten aldığım adam 10 yıllık PSU dedi. Aradığım kriterler: Fanı sessiz olsun. CW...
Geri