Arama sonuçları: *

1. Emir__8

Yardım Kasa fan ayarı önerisi

Bilgisayarın fanlarının açılırken fullenip sonrasında normal hale dönmesini nasıl sağlayabilirim
  2. Emir__8

Yardım Asus a21 plus power led bazen yanmıyor

Asus a21 plus kasam var olay şöyle kasanın üzerindeki power led ilk aldığımda harika çalışıyordu şuan pcyi açınca yanıyor ve sönüyor eskiden sürekli açık tı uyku moduna girince olması gerektiği gibi yanıp sönüyor ama PC açık iken olmuyor bunu nasıl çözerim biostan falan mı ayarlamam lazım her...
  3. Emir__8

Yardım Bu bilgisayar kaça satılır

Arkadaş pc satıcak bu sistem kaça gider Gtx 1650 İ5 3470 Esonic anakart (model bilinmiyor) 750gb hdd 500gb sata ssd Psu 500w (c4) 8gb ram 1200 mhz Sistem bilindiği kadarıyla bu marka yazmıyo bazı parçalarda bunu sizce kaça elden çıkarırız yada bilmeyen birine kaça satarız
  4. Emir__8

Yardım Bilgisayar odayı ısıtıyor

Odada 2 cam bir balkon kapısı var hepsini açsam bile bu yaz gününde pc odayı ısıtıyor şöyle masanın üzerinde kasayı koyabileceğim bir yer yok kışın sorun yok ama yazın masa altında kaldığı için (hava alıyor pc bu arada) masanın altı çok ısınıyor sizce ne yapmam lazım
  5. Emir__8

Yardım A21 plus üzerindeki power ledi yanmıyor

A21 plus üzerinde bildiğiniz gibi pcnin açık olduğunu gösteren bir led var normalde yanıyordu bende o LED bugün farkettim led yanmıyor açılırken de yanmıyor donanımsal olduğunu düşünmüyorum bu ışık kapatılabilir birşeymi bir ayarı varmı yani yardım ederseniz sevinirim bunun bağlı olduğu kabloda...
  6. Emir__8

Yardım Asus a21 plus LED yanmıyor (Modlar bakabilir)

A21 plus üzerinde bildiğiniz gibi pcnin açık olduğunu gösteren bir led var normalde yanıyordu bende o LED bugün farkettim led yanmıyor açılırken de yanmıyor donanımsal olduğunu düşünmüyorum bu ışık kapatılabilir birşeymi bir ayarı varmı yani yardım ederseniz sevinirim
  7. Emir__8

Yardım Enermax Maxpro 3 Elektrik Kesintisi

Selâm hazır sistem aldım ve bu psu var bir sorun yaşamadım ama elektrik kesintilerinde ne olur diye merak ediyorum Denizli'de fazla elektrik gitmiyor ama yüksek akıma maruz kalırsa yanarmı sizce birinin ROG psu su gece patlamıştı elektrik kesintisi yüzünden
  8. Emir__8

Çözüldü✓ Enermax maxpro 3 700w 80 iyi mi?

Selâm hazır sistem alacağım ve içinde bu psu var sizce kötümü psu değiştirmek için 3k fark koyuyo bu psu kaliteli mi yoksa değilmi ?
Geri