Arama sonuçları: *

1. Revntron

Yardım 650W PSU RTX 3070'i besleyebilir mi?

Arkadaşlar sorum başlıktaki gibi kullandığım psu Sharkoon SS CoolZero 650W Gold sertifikalı verimliliği %100 yükte %87 olduğunu söylüyor sitesinde. Aklımdaki modeller Asus dual 3070, MSI GamingX 3070, Evga XC3 3 fanlı modeli 3070. Sizce besleyebilir mi?
  2. Revntron

PSU montaj yardım lazım

Arkadaşlar merhabalar geçenlerde psu yandı diye konu açmıştım ve yeni aldığım psu bugün geldi ama fazla kablosu var hangisini hangisine takacağımı bilmiyorum. Sanırım bazı kablolardan ikişer tane var. HDD kabloları, kasanın kendi kabloları hakkında hiçbir fikrim yok. Bilgisayarcıya götürsem mi...
  3. Revntron

Bu PSU'yu aldım h.o/g.o?

Arkadaşlar merhabalar bu PSU'yu hepsiburada sitesinden kendi satıcısından 1200 TL'ye satın aldım sizce nasıldır? H.O mu G.O mu?
  4. Revntron

Yardım 600W üstü PSU önerisi

Arkadaşlar merhabalar şu an ki kullandığım psu mâlesef yandı ve artık kullanılamaz o yüzden yeni bir psu'ya ihtiyacım var bütçem en fazla 1000 tl uzun süre sıkıntı çıkarmayacak ilerde yapacağım sistem upgrade'lerine yetecek bir psu arıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  5. Revntron

Çözüldü✓ PC'yi açtım sigorta attı!

Arkadaşlar merhabalar çok acil bir konuda yardıma ihtiyacım var daha düne kadar pc çok iyi çalışıyordu ama şimdi bir sıkıntı oldu tiz bir ses geldi monitöre ekran gelmedi ve kapatmak için power tuşuna basılı tuttuğumda sigortanın birisi attı sorun nedir arkadaşlar harddiskdeki bilgileri...
  6. Revntron

Kasa Ön Fanlarının Ses Yapması

Arkadaşlar merhabalar benim XIGMATEK HAWTHORN marka bir kasam var bugün temizlemek istedim kompresör ile temizledim geri yerleştirdim ama sorun şu kasanın önünde 3 adet fan var en üstteki takıla takıla çalışıyor ve baş ağrıtıcı bir ses çıkartıyor onu geçtim ortadaki fan hiç çalışmıyor sadece en...
  7. Revntron

Kasadan tiz bir ses gelmesi?

Arkadaşlar bıos a girdim normal corsaır vengaence 8 gb 3000 mhz cl16 ramım var bu bıosta 2400 olarak gözüküyormuş ama xmp profil 1 de anakartımın 2 slotu var tek slotunda sadece 1 ram var neyse ben bu yazıyı 2400 den 3000 e aldım kaydettim kasadaki ses biraz yükseldi aşağıda duruyor temizlikle...
Geri