Arama sonuçları: *

1. Elmeryy

rog 2060 sığan mesh kasa önerisi

bütçem aşırı kısıtlı en ucuzu neyse ona bakıyorum ikinci el alacağım büyük ihtimalle ama aklımda hiç model yok argb yan taraf komple camlı ve hava akışı iyi bir kasa lazım
  2. Elmeryy

r5 3600 gigabyte b450m asus rog 2060 6gb için 500w psu yeter mi

sorum başlıkta bazıları 600w demiş en az bazıları 500 de kurtarır demiş kararsız kaldım
  3. Elmeryy

kasamda sata ssd yuvası var fakat kabloları nerde

gamepower darkside kasam var kasanın sol tarafında 1 adet sata ssd takılı ancak bir tane daha yuvası var fakat boş yuvanın kabloları yok kablolar arka tarafta mı kalıyor benim kablo mu almam lazım ?
  4. Elmeryy

Kasayı boyamak pişman eder mi

merhaba kasayı beyaz temaya çevirmek istiyorum sizce kendim boyasam pişman eder mi ? veya sanayide boyatsam?
  5. Elmeryy

Yardım Kasa da Ucu Boş Gereksiz Kablolar

https://forum.donanimarsivi.com/attachments/image-jpg.448073/ resim ekleyemedim buraya hata veriyor link yukarda psunun yanında çok boş kablo var ayrıca ekran kartından da bir tane sarkıyor kablolamadan gram anlamıyorum yardımcı olur musunuz
  6. Elmeryy

Kasada Kablo Dağınıklığı

beyler bayanlar dağınıklığı görüyorsunuz çoğu kablo gereksiz boş yere duruyor bunları nasıl toparlayabilirim kablolamadan gram anlamıyorum
  7. Elmeryy

Kasa RGB Işık Kontrolü

kasa gamepower darkside kasadaki tüm fanlar stok işlemci fanı da gamepower önde bir şerit rgb var kasa üstünden tuşla değişiyor ama bunların hepsini kontrol etmek istiyorum hiç senkron değiller bunu nasıl yapabilirim
Top Bottom