Arama sonuçları: *

1. D

Lian Li Strimer Wireless 16+12 12VHPWR 5070Ti için olur mu

Lian Li’nin fotoğraflardaki 2 ürününü aldığım zaman 4500₺ gibi bir fiyat çıkıyor. Bende alternatif olarak Gametech’in bu ürününü düşündüm. Ama ekran kartına takmak için dönüştürücü gerekiyor diye bir şey duymuştum o da uzun vadede sorun çıkarır diyorlar. Dönüştürücüye gerek var mı bunu satın...
  2. D

Çözüldü✓ Beyaz Sleeved kablo önerisi

Beyaz bir sistem topluyorum ama güç kaynağı siyah olduğu için kablolarında beyaz olmasını istiyorum. Sizden ricam sadece bu sleeved kabloyu alsam yeter mi ayriyeten bir şey satın almama gerek var mı? Bu kablo kaliteli mi önerebileceğiniz ARGB veya beyaz kablo var mı...
  3. D

Çözüldü✓ Beyaz sistem için beyaz PSU veya beyaz kablo önerisi

Şöyle bir beyaz sistem toplamayı düşünüyorum parçaların çoğunu ileriye dönük seçtim. Anakart ve Psu siyah olduğu için kablolar siyah olsun istemiyorum. Beyaz kablo veya beyaz Psu önerisi olan varsa alabilirim. Kasada psu arka tarafta kalıyor. Sadece ön tarafta gözüken kabloları beyaz yapsam...
  4. D

Çözüldü✓ AŞAĞIDAKİ BEYAZ KASALARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM

Arkadaşlar beyaz akvaryum kasa düşünüyorum sizce hangisini almalıyım farklı model düşüncesi olanlar belirtebilir. AMD 7500F / Galax RTX 5070Ti / MSI X670E / ENERMAX 1200W PSU / Thermalright frozen 360mm sıvı soğutma...
  5. D

Çözüldü✓ BEYAZ AKVARYUM KASA ÖNERİSİ

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dragos-dragos-ocean-curved-pro-v2-fanli-beyaz-750-w-e-atx-oyuncu-beyaz-fiyati,1006325400.html Buna benzer bir kasa arıyorum bu kasayı çok sevdim ama içindeki psu güven vermediği için kasayı değiştirmek istiyorum. 3-4k civarına içerisinde 7 adet...
  6. D

Çözüldü✓ 7500f ve 5070 için PSU önerisi

Arkadaşlar 7500f ve RTX 5070 beyaz bir sistem topladım 750W PSU eksik kasanın PSU yeri arka tarafta o yüzden renk anlamında sorun yok önerebileceğiniz 2-4k arası PSU’lar nelerdir. Çok da fazla bütçe ayırmak istemiyorum. Mümkün olan en f/p olanını önerirseniz çok sevinirim
  7. D

Çözüldü✓ DRAGOS OCEAN CURVED V2 PRO ALINIR MI

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-dragos-dragos-ocean-curved-pro-v2-fanli-beyaz-750-w-e-atx-oyuncu-beyaz-fiyati,1006325400.html Arkadaşlar bu kasayı ve PSU'yu almayı düşünüyorum ama PSU tarafında hiç güvenmiyorum. İçerisinden 7 adet ARGB fan ve 750W PSU çıkıyor sizce alınır mı...
Geri