Arama sonuçları: *

1. kelomerosan

Kasanın mATX yuvaları takılı değil nasıl takarım?

mATX anakart takmaya çalışıyorum phanteks xt view a ama mAtx anakart yuvaları takılı değil ve içinden de ekstra bir yuva çıkmadı anakarttan da kasadan da, ne yapmalıyım?
  2. kelomerosan

XPG Core Reactor II VE alınır mı?

5080 ile kullanacağım ve bütçem maksimum 6000 tl en sonunda arkadaşlarla bunda karar kıldık ama kullanmış olan varsa fikirlerini dinlemek isterim, başka önerilere de açığım...
  3. kelomerosan

5.500 tl psu önerisi

Arkadaşlar bir konu açmıştım iki hafta önce ve sonunda bu psuya karar vermiştik ama bir iki konuda vaad edilen değerleri vermediğiyle ilgili mesajlar görmüştüm ve şimdi emin değilim :( bu bütçelerde önerebileceği başka 850w psu olan var mı, 5080 ile kullanacağım...
  4. kelomerosan

RTX 5080 için psu önerebilir misiniz?

Şahsen 5k ya da çok çıkmak istemiyor gerekirse ikinci el de alabilirim de böyle bir sistem için ikinci el saçma olur. 4k civarı yer gök yarılsa 5k ya psu önerebilir misiniz?
  5. kelomerosan

Hangi akvaryum kasayı almalıyım?

Kız arkadaşıma topladıktan sonra karar verdim almaya, şu iki model arasında kaldım gibi sizin önerileriniz var mıdır? Phanteks toplamıştık ona ve görüntüsüne hayran kaldım ama am5'te atx kasalar çok pahalı kötü gözükür mü diye bir tık endişelendim. Msi ise emin tam olamadım açıkçası, genel...
  6. kelomerosan

700-750W psu önerisi

Arkadaşlar am5'e geçiş yapacağım, 7500f ve 9070xt ya da 5070ti diye düşünüyorum şimdilik. Vadesiz 3 taksit olması benim için önemli böyle bir psu buldum taş çatlasın bütçem 3000'e çıkar, bir öneriniz var mı...
  7. kelomerosan

Maks 2000 bütçeye psu

Arkadaşlar üstüne çıkmam çok mümkün değil, msi mag 600w ile fsp hyper pro 650w arasında kaldım, sizce hangisi alınır? Başka öneriniz olursa duymak isterim, sistem şu an 1600 af ve 5600xt ama ilerde 5600 ve daha yüksek bir ekran kartına yükseltebilmek isteriz
  8. kelomerosan

Fsp Hyper Pro mu Msi mag 600w mı

İkisinin arasında 100 lira var FSP 650w, Msi 600w ama kalite farkı var mı bilmiyorum, hangisi tercih edilmeli?
  9. kelomerosan

Sizce akvaryum kasa mı normal kasa mı?

Merhaba arkadaşlar, kız arkadaşıma pc topluyoruz 2 kasa arasında kaldık. Sıvı soğutma kullanmayacağız ve içine muhtemel olara 2 fanlı xfx 5700xt koyacağız. https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-argb-fanli-beyaz-gaming-kasa-1160969611/detay/...
  10. kelomerosan

Kasaya ayrı temperli cam almak mümkün mü?

2. el şöyle bir ilan gördüm de kız arkadaşımın kedisi var temperli camsız kullanması imkansız. Ayriyetten temperli cam bulmak mümkün mü? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-msi-beyaz-bos-kasa-1219539564/detay
  11. kelomerosan

Zoko Melody Kasa alınır mı?

Arkadaşlar 2. el şöyle bir ilan buldum, kız arkadaşım için bakıyorum ve bütçe kısıtlı. 1000 tl'nin üstüne çok çıkmak istemiyoruz sizce bu fiyata alınır mı? https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-zoko-melody-bilgisayar-kasasi-1211409093/detay/
  12. kelomerosan

Kız arkadaşıma beyaz kasa önerisi olan var mı?

Arkadaşlar maksimum 2.500 tl lik önerebileceğiniz psu'suz beyaz bir kasa var mı? İki kasa gözüme takıldı...
  13. kelomerosan

Psu'm 6900xt yi besler mi?

Arkadaşlar 2. Elde 6700-800-900 fiyatlarına birbirine çok yakın dolaysıyla cebimden nerdeyse hiç para.çıkarmadan 6900xt alma şansım olabilir. Bilgisayarımda cooler master elite v3 psu var xfx merc 6900xt gördüm uyguna acaba pinleri uyar mı ya da beslemede sorun olur mu, 6800 kullanıyorum ve bir...
  14. kelomerosan

600W PSU 3070'e yeter mi?

Arkadaşlar sene sonunda sistemimi yükseltmek istiyorum, ryzen 5 5500 ile 2. el 3070 almayı planlıyordum ama benim psu cooler master elite v3 600w, sıkıntı çıkaracak gibi. Biraz powersupply lara baktım ama fiyatlar çok fena, ne önerebilirsiniz?
  15. kelomerosan

Kasa önerebilir misiniz lütfen

Arkadaşım yeni pc topluyor, XFX SWFT 7600'ü var ve 1500'ü çok geçmek istemiyor. Derseniz çok azıcık arttırırsak müthiş bir şey alabiliriz o zaman tamam ama onun dışında 1500 tl'yi geçmemek önemli. Şimdiden teşekkürler
  16. kelomerosan

Arkadaşlar kasanın fanlarının arkasınu kırsam sorun olur mu?

Arladaşlar temizlerken ciddi canımı sıkıyorlar(sırf bu yüzden 2 aydır atlıyorum) ve işi gereksiz zorlaştırıyorlar. Kırsam bir sorun olur mu, olmazda neyle nasıl kırabilirim?
  17. kelomerosan

Temperli cam nasıl temizlenir?

Arkadaşlar nerdeyse yarım sene oldu ama hala nasıl temizlemem gerek bilmiyorum. Sildiğim zaman da iz kalıyor kötü gözüküyor. Gözlük beziyle de denedim ama olmadı. Temperli cam nasıl temizlenir bilen var mı? Ayrıca ben dışını ve içte elektronik olmayan kısımları ıslak mendil ile siliyordum bir...
  18. kelomerosan

Dark Guardian'ın ön kapağı nasıl açılır?

Arkadaşlar 2-3 ay oldu PC yi alalı, ayda bir tozunu aldım ama fanlar normal gözüküyordu ben de girmemiştir... Şimdi Bi baktım toz içinde, kendim mendille kabasını aldım ama önündeki filtre de korkunç halde. Kapağı nasıl açarım içindeki parçalara bir şey yapmadan?
  19. kelomerosan

PSU'nun güç kablosu kayboldu. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar şu an taşınıyoruz ve annem yorgunluktan eski televizyonun kablosuyla bilgisayarımın kablosunu karştırmış. Şu an Bodrum'da muhtemelen ama bulunamıyor hiçbir yerde. Ne yapmlaıyım? Kadıköy'de falan güç kablosu bulabilir miyim güç kaynağım için? Sıkıntı olur mu? Güç kaynağım Cooler Master...
  20. kelomerosan

Dark Guardian Kasa Fanları Çalışmıyor

Arkadaşlar bu konudaki 3. konu ama ilkinde çözemedik, 2. sinde kimse cevap vermedi umarım bu sefer çözülebilir. Bütün kablolar fan kontrolcüsüne takılı, sistemi açtığımda her şey açılıyor ama fanlar dönmüyor bile. Anakartım B450M S2H, umarım çözümü bilen biri vardır.
Geri