Arama sonuçları: *

1. Efe Alper

Ranker cygnus v2 harddisk kızağı yok

Merhaba arkadaşlar ranker cygnus v2 aldım. Harddisk montalayavaktım ama harddisk kızağı yok. Normalde kasada mı yok yoksa bana mı eksik göndermişler. Eğer bu şekil normalde nasıl takıcam.? Yardım eder misiniz?
  2. Efe Alper

Kasanın yanında montaj vidaları geliyor mu?

Merhaba şuanki kasamı satıcam yeni kasa alıcam. Alacağım kasanın içinden montaj vidaları çıkıyor mu? Alacağım kasa : https://www.sinerji.gen.tr/ranker-cygnus-v2-beyaz-tempered-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-gaming-kasa-p-36608 Yoksa montaj vidaları anakartla beraber mi geliyor
  3. Efe Alper

Maks. 600 TL Kasa Önerisi (Son kez)

Sorum başlıkta. Msi mag force dışında. Şimdiden teşekkürler
  4. Efe Alper

Kasamı satıp bunu alıyorum nasıl ?

Arkadaşlar şuanda corsair spec 05 kasamı satıp ranker cygnus v2 alıcam. Bugün satacağım 250TL ye. Yeni alacağım kasa 2 günde gelceği için uzay montaj yapmak istiyorum.Uzay montaj hakkında bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi ? Birde başka kasa öneriniz var mıdır?
  5. Efe Alper

500TL RGB Psu suz Kasa Önerisi

Ben https://www.sinerji.gen.tr/ranker-cygnus-v2-beyaz-tempered-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-gaming-kasa-p-36608 bunu düşündüm başka bir önerinir var mı? Mesh ve rgb olmasını istiyorum
  6. Efe Alper

Ranker Cygnus v2 Beyaz kasa nasıldır?

Merhaba bu kasa çok hoşuma gitti.Almak istiyorum.Ancak b450m dragon anakartıma uyumlu değil. Modları kasa üzerinden değiştirebiliyor muyuz. Bir de şuan elimde olan spec 0-5 kasamı sizce ne kadar satabilirim(isteyen cevaplayabilir)...
  7. Efe Alper

Kasamı nasıl temizleyebilirim?

Bilgisayarımı temizlemeyi düşünüyorum siz ne ile temizliyosunuz ve kullanmaya başlayalı 7.5 ay oldu sizce biraz daha bekliyim mi?
  8. Efe Alper

400tl powersupply önerisi

soru başlıkta
  9. Efe Alper

Corsair spec 0-5 kasa

Kasanın ön kısmına fan takmaya çalıştım ama normal fan vidaları gibi delikler yok küçük delikler var ve vida oraya sığmıyor
  10. Efe Alper

Corsair Carbide Spec 0-5 kasa sökme

Kasanın on kısmı sökülebiliyor mu daha kolay hava girebilmesi için
  11. Efe Alper

Corsair Vs550 Nasıl

Merhaba corsair vs550 güç kaynağı nasıl , 80+ sertifikası var mıdır? Kullanan yazarsa güzel olur.
Top Bottom