Arama sonuçları: *

1. canimbenes

850W Psu 7000TL Bütçe

Arkadaşlar merhaba, 850w lık bi psu arıyorum. Raijintek Cratos ATX 3.1 öneren çok olmuştu ancak küçük bi ısıda bile kendi kendine çalıştığı ile alakalı bazı kötü kullanıcı yorumları gördüm. Enermax Revolution ERT1200EWT modelini önerenlerde çok oldu. Ancak MSI gibi ya da daha bilindik firmaların...
  2. canimbenes

Raijintek Cratos ATX 3.1 850W Alınır mı?

Arkadaşlar selamlar. Msi RTX 5070 Ti Gaming Trio + Ryzen 7 9800X3D li sistemim için bu PSU yu öneren çok kişi oldu ama eksi yönlerinden bahseden çok olmadı. Gerçekten bu PSU sizce güvenli mi? Aldığım zaman garantiyle alakalı sıkıntı yaşayabilirsin diyenler oldu ama ne kadar doğru bilmiyorum...
  3. canimbenes

Enermax Revolution ERT1200EWT

Enermax Revolution ERT1200EWT iyi bir psu mu arkadaşlar? 5070 ti + R7 9800x3D ile çalıştıracağım. [H3 id=''][/H3]
  4. canimbenes

Zalman Z3 Plus mikrofon girişi kırılması

Arkadaşlar selamlar. Boyutuma ve hareketlerime bakılırsa başıma gelen bu olayın 1-2 sene önce olması gerekirdi fakat bugün oldu :) fotolarda görebileceğiniz şekilde mikrofon jak girişini kırmış bulunmaktayım. Bu sorunu nasıl çözebilirim bilemiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Ek olarak 4...
Geri