Arama sonuçları: *

1. Megatronus

Yardım Sessiz Kasa Fanı Önerisi

çok bütçem yok maksimum 800 liraya 3 lü kasa fanı arıyorum xpg kasamdaki fanların rgb özelliği yok maalesef tek modda çalışıyorlar önerilerinizi bekliyorum
  2. Megatronus

Psu Kabloları Böyle Durursa Sıkıntı Olur mu ?

kablolamayı tekrar düzenli bir şekilde yapayım dedim ve temiz bir görüntü elde ettim ama sıvı soğutucunun kablolarını ve bazı kabloları siyah kelepçe ile düzenledim olduğu kadar böyle durursa gerilim artıp kablolara zarar verir mi kablolar kıvrılınca ısı artıp yanabiliyormuş korktuğumdan sorayım...
  3. Megatronus

Çözüldü✓ Kasanın Fanlarını Nasıl Çıkarırım ?

fanları tutup çekersem direk çıkıyor mu kasam xpg air valor
  4. Megatronus

Yardım Anakart olmadan Fanlar çalışır mı ?

dostlarım bugün boş kasa geldi ama anakartı henüz almadım kasanın fanlarını çalıştırabilir miyim görmek için direk güç kaynağına bağlayarak bir sorun oluşur mu ?
  5. Megatronus

Öneri 4K bütçe Kasa Önerisi

arkadaşlar kablolamasını iyi yapabileceğim içinde 650 watt psu olan bi kasa önerirseniz sevinirim 4060 ve ryzen 7500f takacağım kasaya sade bişey olursa güzel olur
  6. Megatronus

Çözüldü✓ Aldığım Kasa Sizce Nasıl ?

maks 4k bütçem var arkadaşlar bunu tercih ettim sizce nasıl therlmaltake vardı ama içindeki psu kabloları renkliydi siyah kablo istiyordum o yüzden xpg tercih ettim iyi yaptım mı emin değilim https://ty.gl/p0205k1c79
  7. Megatronus

Öneri Kasa alırken nelere dikkat etmeliyim ?

Merhaba dostlarım uzun zamandır buralarda yoktum sınav senem olduğundan dolayı haziranda sistem toplamayı düşünüyorum şimdiden toplamak için boş kasa alacağım kasa alırken nelere dikkat etmeliyim ? kablo düzeni iyi yapabileceğim bi kasa istiyorum şık ve sade durmalı önerebileceğiniz kasaları...
Top Bottom