Arama sonuçları: *

1. LiderSaygın

Frisby Psu'ya Neden C4 Deniyor?

Herkese merhaba, forumda frisby psu geçince herkesin ağzında bi c4 lafı geçiyor. C4 diyen kişiler bu psu markasını ne kadar kullandı? Ben Frisby 650w 80+ psu modeli kullancısı olarak rtx2060'lı ikinci sistemimde bulunduruyorum. 8 ay oldu ve tık bile demedi. 5 veya 6 ya yakın elektrik kesilmesi...
  2. LiderSaygın

Cougar Psu Alınır mı?

Merhaba cougar psunun bu modeli alınır mı? https://www.incehesap.com/cougar-cgr-gs-650-gx-s-650w-80-gold-power-supply-fiyati-45648/ Sistem özelliklerim Asus Dual rtx 2060 Ryzen 5 3500x Asus b450m Dragon (ekran kartına ve işlemciye oc yapılıcak)
  3. LiderSaygın

Psu alıcam yardımcı olur musunuz?

Merhaba yeni psu alıcam. bütçem 750 max zorlarsam 800 olur. Ufak bi kendim baktım psulara. Bütçem sadece bronzelara yetiyor. Bronze alma diyor çevremde çoğu kişi. Sizinde fikrinizi almak istedim. Linkleri aşşağıya bırakyıorum teşekkürler :D...
  4. LiderSaygın

Psu dan cızırtı geliyor

Arkadaşlar merhaba, ince hesaptan yeni kasa aldım daha dün geldi ve kasayı 1 gündür aralıksız kulaklık ile kullanıyorum bugün kulaklığı çıkarttığımda kasa boşta olsa bile psudan bir cızırtı sesi geliyor. Yüksek bir ses değil ancak kulağımı yaklaştırdığımda duyuluyor. Sizce ilerde bir zarae verir...
Geri