Arama sonuçları: *

1. Drknes

THERMALTAKE TOUGHPOWER GT 850W Alınır mı ?

Merhaba, Hali hazırda Raijintek Cratos 850W PSU aldım. Sleeved kablo kullanıp kabloları beyaz yapmayı düşünüyordum — full beyaz bir sistem kuruyorum — fakat sleeved kabloların uygun/sağlıklı olmayacağını fark ettim. Ekran kartımın 16 pin girişli olması ve bu kabloların hem pahalı hem de yok...
  2. Drknes

Raijintek Cratos Lite 850W Alınır mı ?

Merhaba Yakın zamanda bir bilgisayar topluyorum fakat PSU’ya bir türlü karar veremedim. Raijintek Cratos Lite 850W sunduğu özellikler ve fiyatından dolayı beni cezbediyor; fakat bazı kullanıcılarından fanlarla alakalı şikayetler duydum. Bu sorunu yaşayan var mı? Yoksa farklı bir modele mi...
  3. Drknes

Delta PSU Alınır mı ?

Merhaba iyi Forumlar PSU camiasına uzak olduğum için maalesef çok anlamıyorum. RTX 5070 – Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi6 – Ryzen 7 7800X3D – Corsair Vengeance 5600 MHz RAM. Bu şekilde bir sistem topluyorum. PSU olarak Delta GPS-750FB 750W 80+ Platinum güç kaynağı önerildi fakat markayı hiç...
  4. Drknes

750W Güç kaynağı önerisi

RTX 5070 - Gigabyte B850 Aorus Elite WiFi6 - Ryzen 7 7800X3D - Corsair Vengeance 5600 MHz RAM. Bu şekilde bir sistem topluyorum. Sisteme 750W güç kaynağının yeterli olacağını düşünüyorum. PSU için çok fazla bütçem yok, maksimum 3000 TL civarında ayırabiliyorum. Üç adet PSU arasında kaldım; ancak...
Geri