Arama sonuçları: *

1. enesskooc

PSU Üzerinde Yazan Değeri Sisteme Verir mi?

Merhaba Şimdi psulardaki 80+ olayını tam anlayamadım baktığımda bronze silver yükseldikçe verimlilik artıyor. Bu durumda 80 Plus olan 450 watt bir güç kaynağı %80 olduğu için 360 watt güç mü sağlayabiliyor sisteme. yani 450 watt 80+ titanium olsa 96 verimlilikle 432 watt sağlamış oluyor ve bu...
  2. enesskooc

4060 a bu psu olurmu?

Merhaba 4060 almayı düşünüyorum ancak elimde ki psu 500 watt ve 6 pin gpu beslemesi var. Buna çözüm varmı? Yok ise bu psu nasıl hocam başka öneriniz varsa alabilirim. MSI MAG A600DN 600W 80+ POWER SUPPLY https://app.hb.biz/cNNc59bt59Mo
  3. enesskooc

3060Ti için psu önerisi olan

Elimde 500 Watt psu var ama sanırsam 4+4 pin ekran kartı desteği var hatta 4+2 de olabilir ama 3060Ti alıcam onun 8+8 miş yeni psu gerekiyor herhalde önerisi olan uyguna 1000 tl altı varmıdır alalım kullanayım
  4. enesskooc

Psu önerisi olan varmı?

Arkadaşlar ekran kartı değişikliğine gidicem muhtemelen 3060Ti ve psu sağlam değil yenisini almam lazım b450s2h ve 5600 kullanıyorum sizce nasıl bir model almalıyım hiç anlamıyorum psu mevzusundan piyasasını da bilmiyorum ama iş yapar en uygun modelleri atarsanız hep size güvenerek alıyorum...
  5. enesskooc

1600 TL Kasa+Psu Önerisi.

Merhaba 3070 İle beraber kullanılacak kafamdaki modeli bırakıyorum https://www.itopya.com/cooler-master-masterbox-td500-750w-80-bronze-mesh-argb-usb-32-mid-tower-kasa/ Sıkıntı çıkarmaz diyorsanız hemen alacağım teşekkürler.
  6. enesskooc

Sistem kendi kendine kapanıyor !

Bu Sorun son zamanlarda çok baş gösterdi 2 hafta içinde 6 defa kapandı bilgisayar oyun oynarken veya bir uygulamayı açma esnasında, az öncede bir konuya tıkladım rest attı pc kendi kendine normal dışı bir ses gelmiyor psu dan vesaire windows orjinal ssd ye kurulu yapmam gereken bir şey varmı...
  7. enesskooc

450 Watt PSU RTX 2060 Beslermi ?

Merhaba Soru başlıklatki gibi önerilen watt değeri 160 watt +65 watt da işlemci var ama overclock yaptım 100 desek 260 watt olur psu 80+bronze 12v üzerinden 360 watt veriyor yeterli olurmu değiştirmem gerekirmi ben yetecektir diye düşünüyorum bilgisi olan varmıdır?
  8. enesskooc

Çözüldü✓ Gamegaraj 450watt PSU yardım!

Arkadaşlar gamegaraj hazır sistemin yanında gelen aigo gp450 watt psu da 8 pin cpu güç kablosu varmıdır bilen birisi yardımcı olabilirmi? Anakart değişikliği yapıcaz cihazda ki anakart Asus a320 ve 4 pin güç girişi var değiştirmek istediğimiz kart b450m s2h ve 8 pin girişi var bilen arkadaşlar...
  9. enesskooc

Öneri Kasa önerisi lazım !

Anakartım Psu İşlemci 3600x ekran kartı ya 1660s ya da 2060 olacak ileride 2070s veya 2080 takılacak bunlara uyumlu kasa önerisi lazım anakart özellikle büyük oldugu için biraz büyük ve hava akışı güzel bir kasa lazım bütçe 300-800 arası olabilir teşekkürler. Bide anakartı değiştirebilirim sizce...
  10. enesskooc

Öneri 400-500 TL Psu Önerisi

Merhaba bu bütçede psu öneriniz nedir? Kafamda sharkoon 650 watt veya fps 600 watt var işlemci 3300x ekran kartı 1660s.
  11. enesskooc

Aquarius 5AN Jack sorunu

Arkadaşlar merhaba başlıkta yazan kasayı gamegarajdan satın aldım ancak kasanın ön panelinde bulunan 3.5 mm jack kısmına telefon kulaklığı takınca cızırtı ses geliyor anakarta takınca sorun yok veya telefona takınca da sorun yok kafa üstü kulaklık film izlerken kafamı ağrıtıyor kasanın...
  12. enesskooc

PSU 4 PİN CPU ÇIKIŞI

Merhaba arkadaşlar bugün kuzenimin bilgisayarını temizliyorduk cpu güç girişine 4 pin kablo takılmış öyle kullandığını söyledi bende de onda da ryzen 5 1600 af var güç kaynağından 8 pin kablo gelmiyor bulamadık 4-8 çevirici kablo alsak bir şey değişirmi böyle kullanmasının bir zararı varmı bende...
Geri