Arama sonuçları: *

1. B

Kasa Arıyorum yardım lazım

Gamebooster kasa klullanıyorum ve çok ufak gelmeye başladı palit 3080var ve sycthe fuma 3 cpu fanı var kasanın içi hava alaıyor ve ısınma yapıyor 3k bandında kasa önerileriniz var mı? estetik olarak güzel olması ve 4 fanın üzerinde olmasını tercih ederim 4 fana ekstra olarak 3 fan daha...
  2. B

Aerocool P500C kasa için fan önerisi

Aerocool P500C kasa alacağım içine ekstra 3 adet daha fan takmak istiyorum fakat aerocool marka olsrak bulamadım aynısından şundan buldum sıkıntı yaşar mıyım...
  3. B

Bu kasayı almayı düşünüyorum önerir misiniz ve satıcı güvenilir midir acaba?

https://www.maksimumbilgisayar.com/urun/aerocool-ae-p500c-bk-4x12cm-mirror-a-rgb-fanli-panoramik-tempered-panel-atx?ref=akakce&v=1.33.5 Kasa bu aerocool olması ve fiyatının uygun olması cazip geldi fakat satıcı güvenilir midir acaba ve bu fiyat bandında önerebileceğiniz kasa var mı ATX Anakart...
  4. B

Kasamın fanlarını değişmek istiyorum

Gamebooster GB-L06B model masam var(modeli yanlış hatırlıyor olabilirim internetten bulamadım). Kasamın fanlarından bir tanesi tıkırtı sesi yapıyor zaten değişmek de istiyordum. 6 adet fan lazım rgb takıntım yok ama olursa tadından yenmez. F/P fan önerilerinizi bekliyorum.
  5. B

Ranker Virgo Jak girişleri sorunu

Ranker virgo kasa kullanıyorum dğn akşama kadae herhangi bir sorun yoktu fakat bu gün pc mi açtığımda derse katılmak için kulaklığımı ve mikrofonumu bağlkadım fakat mikrofonumu algılamafı pc. emin olamandım ses kaydediciye baktım orda da mikrofon bağlayın diyordu. Dün akşam çalışan şeye bu sabah...
  6. B

Sıfır Aldığım psu nun içinde Pirize bağlayacağım kablo yok?!

Başlıkta da belirttiğim gibi sıfır bir psu aldım psu geldi kurulumunu yaptım fakat içinde psu'nun fişi gelmedi. bu satıcı ile alakalı bir sorun mu yoksa bu psu nun kutu içeriğinde yok mu(ki bu bana çok saçma geliyor ama sormak istedim)? psu nun linki...
  7. B

300-350 ₺ Bandında Kasa Önerisi İstiyorum

300-350 TL bandında kasa önerebilir misiniz?
  8. B

00-60ahbc 500w Aktif Pfc PSU Alınır mı?

https://www.trendyol.com/fsp/500-60ahbc-500w-aktif-pfc-guc-kaynagi-p-2052766?boutiqueId=411304&merchantId=112319&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.79.9 bu psu yu almayı düşünüyorum...
  9. B

Hangisi daha iyi airflow'a sahip

Arkadaşlar kasa olarak hangisini önerirsiniz (airflow açısından) Sharkoon Rev200 MSI MAG Vampiric 011C
  10. B

Powersupply Önerisi

Arkadaşlar 400 500 TL arası ta 550W PSU önerir misiniz? Ve ya 80+ bronze olan 500 600 civarı önerir misiniz?
Geri