Arama sonuçları: *

1. Yasin / EsquaReD

Elimde Psu Güç kablosu var hangi marka nasıl anlarım?

Arkadaşlar elimde aslında Thermaltake v200 kasasının güç kablosu var. Kasayı çok önceden sattım fakat kabloyu göndermeyi unutmuşum daha yeni fark ediyorum :D Şimdi satmak istiyorum bu kabloyu 20 30 tl ye ama Thermaltake marka olduğunu nasıl kanıtlayabilirim üzerinde Thermaltake falan yazmıyor...
  2. Yasin / EsquaReD

Thermaltake Kasaları Garantisi Kaç Yıl?

Arkadaşlar kasamı bi uygulamadan satarken alıcı kargoyu açtığında temperli camını kırık buluyor. Ürün bana kırık şekilde geri gelecek. Şimdi bu tt v200 kasasını itopyadan 2019da almıştım bu kasanın garanti süresi kaç yıl internette 3 yıl yazıyor bazı yerde 2 yıl yazıyor bilen var mı ?
  3. Yasin / EsquaReD

Thermaltake v200TG kasasının içindeki psu yu bulabilir misiniz

Arkadaşlar sorum başlıkta sadece psunun satış linki gerekiyor bana yardım ederseniz sevinirim.
  4. Yasin / EsquaReD

24pin güç kablosunun 1 pini boş

Arkadaşlar aniden sistemin kitlenip kapanmasından dolayı arızayı bulmaya çalışıyordum. Ekran kartı garantiden geldi sağlam dediler geriye psu kaldı kontrol ederken güç kablolarını söküp tozunu temizleyip geri takacaktım fakat 24 pini sökünce 1 tane pin boş olduğunu gördüm herkeste mi böyle yoksa...
  5. Yasin / EsquaReD

Psu Test Programı var mı?

Arkadaşlar merhaba, yaklaşık 20 gün önce ekran kartımı garantiye gönderdim ve dün geldi. Sorunum bilgisayarım aniden kitlenip siyah ekran veriyordu ve klavye mouse iptal oluyordu. Kasa normal çalışıyor fanları ışıkları falan ama görüntü yoktu. Neyse 20 gün sonra ekran kartı geldi ve kartta bir...
  6. Yasin / EsquaReD

Thermaltake V200 uyarı ışıkları ne anlama geliyor

Merhabalar, Arkadaşlar bende belirttiğim kasa var. 1 yıl önce G2 sistemi alırken bu kasayla birlikte satın aldım fakat ilk başlarda kasanın üzerinde mavi ve kırmızı ışık yanıp sönüyordu (aşağıya görselini bırakacağım bakabilirsiniz) artık sadece kırmızı ışık yanıp sönüyor mavi ışık yanmıyor...
Top Bottom